Привет, съфорумници.Имам ОГРОМЕН проблем!Днес ми дойде в повече и реших най-после да се регистрирам тук,за да мога да помоля за съвет(следя форума от 1-2 месеца, когато няма какво да правя).9ти клас съм и не мога да си намеря момиче! Уча в едно от най-елитните училища в Пловдив,играя и тренирам баскетбол доста активно,не съм някое джудже(184 см.), досега не съм срещал човек, който да не ме мисли за забавен,не съм грозен (e, имам малко пъпки на лицето, но определено има доста хора, които са по-зле от мен), силен съм, имам плочки етц., но НЕ СЕ ПОЛУЧАВА!!Вярно, не ходя всяка вечер на дискотеки, но не съм някакъв асоциален тип.Просто не мога да повярвам какви дебели,малоумни,дебилни пичове виждам всеки шибан ден на спирката с красиви момичета, за които аз не бих си и помислил!Какво правя грешно, за бога?!От 1ви до 6ти клас можех буквално да имам което и да е момиче (на моята възраст,де), но от тогава всичко се промени!Е, не че сега не мога да си намеря някое, но в което и да е момиче да се влюбя,да харесам или дори да ми допадне спира да ми обръща внимание до месец-два като в началото е много фън,смях етц..Може би просто така и не се решавам да й разкрия чувствата си или не знам!Моля за сериозни мнения!