- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Развиване на духа и тялото-бойно изкуство
аве има хъс човека и като гледам е упорит. Направо се гордея с него. Ама може малко по хубаво видео да си направи все пак.. да почне нещо фриирън и да комбинира и чак тогава да се занимава сериозно.
Първоначално написано от Arterranes
Само за клоуните ще кажа,че ще направя семинар в България към края на 2011 с мойте хора...и не приемам никакви гей срещи от вашия тип,нито двубой и знайте,че един ден всички ще сте ми жени в затвора айде със здраве.Срещу палката всички сте ми безсилни
![]()
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
и тук ли се появи да пълниш главите на тийнейджърите с глупости??
тва тренирал,онва тренирал-нищо не си тренирал,минал си през някоя друга зала за по тренировка две и създаде собствен стил..да,искаш да си майстор-чак си се изтипосал с втори дан,плъх канален..
имаш ли представа какво значи това?? явно нямаш,нямаш елементарно понятие от бойни изкуства,от бушидо,от нищо..
комплексарче недоносено,на всички им е ясно че искаш да си някой в сферата на бойните изкуства,ама ако може да пропуснеш трудния период..
семинар щял да прави с "неговите хора"..лично аз заявявам че ще се появя на този семинар,да видим на какво ще ме научиш аджеба..
заявявам на всички четящи тук,че лицето Здравко Пенев познат като DJ DAKO , CRS и кой знае още какви псевдоними е самозванец,аматьор който си няма хал хабер от бойни изкуства и системи ( това че е неграмотен вече го видяхте сами)
член е на някаква измислена организация,в която се става майстор с кандидатстване по интернет,така се получават и степени..
съгласно законът в РБългария,лицето З.Пенев няма право да провежда тренировки ,защото няма лиценз от единственото ведомство в БГ което може да му даде такъв,респ. клубът ( както нарича сбирките си ) е съвсем нелегитимен..същото важи и за един друг цитиран екземпляр,който бързаше да тсне майстор и да преподава,без да се учи той самият..и го направи-стана инструктор за един месец...като преди това учеше нинджуцу от книги и филми в мазето си..двамата са опасни за здравето и живота на всеки ,когото "обучават"
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Първоначално написано от navar
Айде да се поинтересуваш кога съм тренирал айкидо и къде и да не пееш от какво имам хабер и от какво не беБатенце смял съм се от сърце.Съгласно кодекси и т.н. в Япония преди не се е искало лицензи и такива тъпотий идвало се е и се е тренирало.И другото,което е кой си ти,че ще ми даваш сметка и тея клоуни в даобг?Да не сте някакви много велики и т.н. всеки има право да тренира и да прави каквото поиска и не си нито тоя,който ще ми дава акъл за каквото и да е било.А сте ми толкова смешни с тези легитимни глупости,че нямам думи.
TANAJUTSU
ти кога точно беше в Япония,че ми обясняваш как е било там ,бе мишок?? аз ще ти кажа кога-никога,и никога няма да стъпиш в реално доджо,защото японците от всичко най много мразят самозванците..
било прието в Япония едно време,там по същото време е било прието мъже да чукат малки момченца...
та не ми давай за пример неща за които само си чувал,и които бленуваш в мечтите си...
живееш в държава в която има закони,които ти плужек си длъжен да спазваш..това,че никой досега не е решил да ти го нахака по законовия ред,означава че все още си забавен,и става смях с теб-нищо повече..
Легитимен ,означава че имаш съответно право да правиш нещо-и аз искам да ходя да адвокатствам в съда,ма не на пускат щот не съм завършил право,и не съм защитил пред адвокатска колегия..
и ти така-не си тренирал,не си защитавал не си правил нищо..айкидо и да си тренирал е било 2 клас, първия срок за един месец-толкова...
и за да не бъда голословен-обещавам ти тържествено че ще нам,еря време ,да посетя една твоя тренировка за дами покажеш великото танаджуцу..и като гледам май няма да съм сам,ще ни спретнеш едно семираче....палячо ..кои били в даото...тези които трябва да са там,хора които знаят какво правят,инструктори които са били ученици,които са тренирали яко ,минали са през ринг,татами,улица,години наред са се обучавали,докато дойде време те самите да обучават...а ти ,фантазьорче,ти си едно недоразумение,каквото не трябва да бъде оставяно да диша,защото си опасен за себе си ои тези които "обучаваш" че като гледам и чени колани си раздал вече...Онзи,Халипавия е същата стока като теб...родени майстори сте вие,ама на късия разказ
Първоначално написано от navar
Алилуя изплаши меАбе не ми давай акъл с тъпотий и като ме откриете какво имам хора зад мен,които ме подкрепят и знаят,че тренирам,а не съм,като вас по форимите бе клоуни 2-ри клас друг път
абе интересни сте
има си и хора,които си водят тренировки без да имат и сертификати дори ...и знам,че са достатъчно добри да го правят при положение,че аз имам
но да кажем,че не ме засяга ващата работа със здраве.
TANAJUTSU
приятел, кажи кога,къде и от колко часа са ти тренировките. имам желание да посетя
Този който не пада, не се изправя.
абе самозвано и недоразвито ( не само в бойните изкуства) човеченце..
сертификата служи да си бършеш задника ,ако те напъне ,ако не еподплатен със знания и умения-като в твоя случай..живеем във време когато всеки може да стане " майстор" ставайки член на измислена организация,и получавайки от нея шарен колан..
има хора които водят тренировки,и нямат сертификати-прав си,но те имат нещо друго..имат ОПИТ,имат години тренировки зад гъза си ,и ако си забелязал техните умения никой не ги оспорва,защото са издържали проверката на времето..
имал хора зад гърба си-боже ,уплаши ме "гангстерю иванов"-около теб има само деца,които още не са наясно точно какво става в главите им...единия създава стилове,другия преподава самозащита от ножове и пищови,без някога да е удрял човек...вие май наистина си мислите че това е игра..
авторе кво имаш впредвид много силен контакт то контакта или го има или го немафул семи разкрии нещо по така къф е тоя много силен и ако бях теб това видео никога нема да го кача в сайт който го гледа цял свят 1во стегни се малко лицевите и набиранията ти са под всякаква критика..
ей crs,ако някой път идваш в Пловдив по работа или нещо друго звънни ми да направим 1 спарингче да ти видя ''уменията'' на практика.
navar как му го сложи
![]()
![]()
Това БИ или дунавско хоро.. нз кво е точно, сигурно е замислено да ти помага по следния начин - просто на противника му омръзва да те рита и те оставя да чакаш линейката, изпотрошен до неузнаваемост.. Най-големя смях обаче, беше с клипа. Тва тоя противник, за да е толкова кротък преди това трябва да си го застрелял.
П.П. пусни клип, спаринг-ти срещу някой било то каратист, муай тай боксьор или нещо от сорта. Ии да не се пуснеш срещу някой третокласник !!!![]()
![]()
![]()
Няма проблем,а за другото клипа в НСА е много отодавнаПървоначално написано от LastFN
на 23 януари,като се връщаме от Македония ще пусна видеото от Айкидистите
това само мога да кажа и наистина ще видите една демонстрация.До тогава само можете да говорите само празни приказки
![]()
TANAJUTSU
Най-малкото човек, който не е успял да се научи да пише грамотно, едва ли има акъла да ръководи клуб, камо ли цяло БИ.
От клиповете ти лъха на аматьорщина и грешки и всеки занимавал се поне малко с БИ може да го види..
Здравко, а защо Македония?Кога да чакаме да се насладим на невероятните ти умения и в България?Без никакво значение в кой град - веселбата ще си заслужава.
п.п.
Абе с тия хора зад теб нещо на гей дружина ми намирисва...
авторе, май всичко това си го научил от интернетили поне на мен така ми се струва какви са тия ритници бе човек от клипчетата ти разбрах само че в македония си ходил само на екскурзия от доста години се занимавам с БИ-та така че спести си "профисионалното мнение" за себе си
![]()
НА ударна техника никога не съм твърдял,че съм добърПървоначално написано от shinkyokushin
и стила ми не базира над това,а техники и клучове и хвърляния и техники на земята и основно палки и ножове.
![]()
TANAJUTSU
Първоначално написано от crs
TANAJUTSU
Абе ти на улицата с палка ли си ходиш? То ако е тъй направо да вадя пистолета![]()
оо Киро и ти ли си тук бе гад ?
виж бе недоразумение такова-кви удари,кви ключове-ти нямаш елементарна двигателна култура,не можеш да направиш едно нещо два пъти еднакво,защото просто си аматьор..
палки и ножове-искаш ли да пробваме и това..всъщност ти предлагам да пробваме каквото и да е-кеф ти страйк,кеф ти граплинг,кеф ти борба,ножове,палки ..ако искаш и защита срещу зли кучета можем да направим...бастун..щял да ми пусне демонстрация,забележете с айкидисти ( може би трябва да умра от страх?? или да почуствам невероятен респект ,от това?) след македония...момчетата те поканиха къде ли не, НЕКА Е ЯСНО НА ВСИЧКИ-ТАЗИ МИШКА НИКЪДЕ НЯМА ДА ОТИДЕ,НИТО ЩЕ КАЖЕ КЪДЕ ВОДИ ТЕЗИ ПРОСЛОВУТИ ТРЕНИРОВКИ,ДА НЕ ВЗЕМЕ НЯКОЙ ДА ГО ПОСЕТИ..
ето,аз заявявам тук,пред целия форум че с най голямо удоволствие ще дойда,за да направя една тренировка с теб-ей така за сверяване на часовникът ТИ..ако смяташ че съм прекалено дърт или груб за тая работа ,ще си доведа момчета на твоята възраст,и на твоите килограми,и на твоя правилник-да няма хън мън после..
та ,ако някоя вечер видиш през вратата да влизат непознати за теб младежи-ние сме..ще си донесем екипировката ,не се притеснявай-ръкавици,палки и ножове..да не се окаже че нямаш екипировка за нас ..искам да се насладя на твоето велико изкуство,а не да ми пускаш сополиви демо-та,отработвани по 100 пъти и обработени на компа след това..
истинско бойно изкуство-истински контакт...горе долО ( както пишеш ти,неграмотно произведение на посттоталитарна България) където кажеш,както кажеш..само аз ще кажа колко.. ебахти недоразумението дето си ...калъф нещастен
май няма да имаме честта да отидем на неговите занимания![]()
ооо,нееее..ще го намеря ,повярвай ми..когато много приказваш в нета,трябва да имаш топки,за да застанеш зад думите си наживо..спокойно,ще стане веселба..Първоначално написано от smeshnik
иначе ти с какво БИ се занимаваш?
имаш ЛС да не спамим темата на ДОШУ-пазителя на пътяПървоначално написано от smeshnik
![]()
![]()
Олелеле мале колко си опасен...Ще взема по една палка и да се пробващ срещу мен искаш ли?Обаче,ако те сваля на земята ще те пребия,като куче навит ли си?Първоначално написано от navar
Да видим какъв пичага си?
![]()
TANAJUTSU