- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Развиване на духа и тялото-бойно изкуство
ха а без палка не можеш ли страхливецо? Ако паднеш ти първи?
Аз може ли да се наредя на опашката за търкала с палки?Ама се надявам,ако отговора е положителен да дадеш и адрес ,че София е голяма,а мишките са много...Първоначално написано от crs
п.п.
Навар,къде да съм?Ако се наложи и в бгмама ще го търся![]()
Айде мишок, ти с палка, аз с голи ръце! Навитак ли си а?
Условието - срещата се документира и нямаш право да подаваш каквито и да е искове за нанесени телесни повреди. Преди това и декларация ще подпишеш!!!
Стига де нареди се културно на опашката![]()
Момчета по-полека насрахте го![]()
А като те бива само с палка, къде си тръгнал да правиш БИ със страйкинг, хвърляния, борба и кво ли не ?
Съгласен съм през всички да мина,но след Македония до тогава няма да се занимавам с никой.Иначе ок ще подпиша нямаш проблемИма си всичко в стила,но главно се набляга над ключовете и хвърлянията.Разбира се има и някой удари,но те са малко
Има и техники на земята.
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Тренировките ти случайно да се провеждат в залата на улица Върбица 8?
Този който не пада, не се изправя.
Да го беше писал на лично, ся ако го бият ти ще си виновенПървоначално написано от smeshnik
![]()
възможно ли е някой да победи Grandmaster-а???
последната страница и половина е извън темата ама се 1.Аз смятам,че с техниките,които показа в клипа,се доказа като 1 истински боец![]()
![]()
![]()
Пък и кви лицеви прави просто кърти мивки,а да не говорим за набиранията
![]()
.От неговите коментари разбрах,че от него ще науча 1-15-тата хватка в каратето-плюй си на краката и бягай за да не те хванат.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С:успех в спорта,дано да намериш някой нормален да го тренира
Боли ме фара за тоя...
TANAJUTSU
Я кажи кво означава тва "Танаджутсу" или си го измисли сам![]()
И както каза смешника не се ебавайте с грандмастъра, неговия колан е черен с много червено![]()
"Духа и тялото са едно цяло,която сформира изкустовото на дисциплината на полицеският участък"Първоначално написано от TheManTheLegend
TANAJUTSU
В спортдепото в Пловдив продават черни колани за по 120 лв и кимона за по 50(има и по-скъпи).Мисля да си купа и да сформирам БИ,пожелайте ми успех
ее и аз тамън си направих едно.
записвайте се, на лично![]()
[quote="crs"]навит съм,навит съъъъм,само кажи кога и къде...чакам с нетърпение да се върнеш от македония,за да ме пребиеш като куче,след като ме свалиш на земята...ще доведа и оператор да заснеме как пЪзителя на стила ,пребива като куче някъв дет пише по форумите...Първоначално написано от navar
и като гледам ,навит си да пребиеш всички които ти се подиграват-така става по филмите,всички се гаврят с главния герой,и накрая той тренира 3 месеца при стар китайски майстор и размазва всички...еееех,това кино...ама що си мисля че ще запееш друга песен след македония,или може би очакваш в македония да се случи нещо страшнода станеш истински нинЖа
някой да ти налее умения отнякъде ...
та ето,виж колко хора тук,чакаме да ни пребиеш като кучета..
въпреки че народа го е казал-куче,което лае,не хапе..
кажете къде е тази върбица 8 да не се лутам докато я намеря...
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
http://www.bgmaps.com/map/sofia ето там пишеш ул. Върбица горе вляво ама по принцип София е ташак град супер голям![]()
Пък и не е сигурно че това е дупката на плъха![]()
Плъховете са големи и хитри,виж мишките....![]()
Първоначално написано от TheManTheLegend
Алилуя не тренирам вече там тъпаци!Палки тренирам навънка не тамИ да дойдете каква ви е идеята
Ако искате да участвате в тренировка порсто кажете..Добре ок аре...кво се занимавам с вас...спирам да ви пиша кълвете си или ако въобще тренирате освен да пишете,като едни от един друг супер/мега форум на майсторите.Само пишете,а не тренирате,защото ако тренирате,като хората нямаше да мрънкате.
TANAJUTSU
Колко тактично се изниза от темата като стана напечено![]()
точно защото тренираме затова мърнкаме.
Защото някои хора си посвещават две трети от живота,а и повече, за да тренират и дори и след това не се наричат грандмастъри, не създават свое бойно изкуство, не се заяждат с хора, които наистина тренират , защото има едно нещо наречено уважение. Тренирай си, бъди упорит, но това което правиш е просто смешно. При първия спор казваш, че ше пребиеш еди кой си с палка като куче и т.н. Това човек, който има понятие от тези неща и вътре в себе си , ако щеш си е боец никога няма да го каже.
А факта, че не искаш да кажеш дори къде тренираш ни говори много, а даже и потвърждава всичко, което ти говорихме. Вземи се осъзнай малко и ако пак решиш да създаваш някое бойно изкуство, поне имай уменията, защото стана за смях![]()
въх мноо опасно стана![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Кви палки бе брат бахти филмаря![]()
Теб на улицата те е страх да излезеш без палка че ше та пребият ли![]()