Първоначално написано от
navar
ти кога точно беше в Япония,че ми обясняваш как е било там ,бе мишок?? аз ще ти кажа кога-никога,и никога няма да стъпиш в реално доджо,защото японците от всичко най много мразят самозванците..
било прието в Япония едно време,там по същото време е било прието мъже да чукат малки момченца...
та не ми давай за пример неща за които само си чувал,и които бленуваш в мечтите си...
живееш в държава в която има закони,които ти плужек си длъжен да спазваш..това,че никой досега не е решил да ти го нахака по законовия ред,означава че все още си забавен,и става смях с теб-нищо повече..
Легитимен ,означава че имаш съответно право да правиш нещо-и аз искам да ходя да адвокатствам в съда,ма не на пускат щот не съм завършил право,и не съм защитил пред адвокатска колегия..
и ти така-не си тренирал,не си защитавал не си правил нищо..айкидо и да си тренирал е било 2 клас, първия срок за един месец-толкова...
и за да не бъда голословен-обещавам ти тържествено че ще нам,еря време ,да посетя една твоя тренировка за дами покажеш великото танаджуцу..и като гледам май няма да съм сам,ще ни спретнеш едно семираче....палячо ..кои били в даото...тези които трябва да са там,хора които знаят какво правят,инструктори които са били ученици,които са тренирали яко ,минали са през ринг,татами,улица,години наред са се обучавали,докато дойде време те самите да обучават...а ти ,фантазьорче,ти си едно недоразумение,каквото не трябва да бъде оставяно да диша,защото си опасен за себе си ои тези които "обучаваш" че като гледам и чени колани си раздал вече...Онзи,Халипавия е същата стока като теб...родени майстори сте вие,ама на късия разказ