- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Развиване на духа и тялото-бойно изкуство
оо Киро и ти ли си тук бе гад ?
виж бе недоразумение такова-кви удари,кви ключове-ти нямаш елементарна двигателна култура,не можеш да направиш едно нещо два пъти еднакво,защото просто си аматьор..
палки и ножове-искаш ли да пробваме и това..всъщност ти предлагам да пробваме каквото и да е-кеф ти страйк,кеф ти граплинг,кеф ти борба,ножове,палки ..ако искаш и защита срещу зли кучета можем да направим...бастун..щял да ми пусне демонстрация,забележете с айкидисти ( може би трябва да умра от страх?? или да почуствам невероятен респект ,от това?) след македония...момчетата те поканиха къде ли не, НЕКА Е ЯСНО НА ВСИЧКИ-ТАЗИ МИШКА НИКЪДЕ НЯМА ДА ОТИДЕ,НИТО ЩЕ КАЖЕ КЪДЕ ВОДИ ТЕЗИ ПРОСЛОВУТИ ТРЕНИРОВКИ,ДА НЕ ВЗЕМЕ НЯКОЙ ДА ГО ПОСЕТИ..
ето,аз заявявам тук,пред целия форум че с най голямо удоволствие ще дойда,за да направя една тренировка с теб-ей така за сверяване на часовникът ТИ..ако смяташ че съм прекалено дърт или груб за тая работа ,ще си доведа момчета на твоята възраст,и на твоите килограми,и на твоя правилник-да няма хън мън после..
та ,ако някоя вечер видиш през вратата да влизат непознати за теб младежи-ние сме..ще си донесем екипировката ,не се притеснявай-ръкавици,палки и ножове..да не се окаже че нямаш екипировка за нас ..искам да се насладя на твоето велико изкуство,а не да ми пускаш сополиви демо-та,отработвани по 100 пъти и обработени на компа след това..
истинско бойно изкуство-истински контакт...горе долО ( както пишеш ти,неграмотно произведение на посттоталитарна България) където кажеш,както кажеш..само аз ще кажа колко.. ебахти недоразумението дето си ...калъф нещастен
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..