.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

От това ли се разбърка..

Здравейте. Ситуацията е следната- на 29 септември правих секс за пръв път.След това ми дойде на 8ми една седмица по-рано отколкото трябваше.. и сега пък ми закъснява.. ?! пазихме си , но сега като ми закъснява почнаха да ми се въртят в главата разни неща за цветна бременност ..

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Не се притеснявай,има още 101 теми по твоят проблем ...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Е, кажи как си го правила. Без презерватив ли?

Със презерватив. обърква ме това, че на следващата седмица ми дойде т.е подрани сега закъснява ..

Ако презервативът е бил здрав, няма смисъл да се притесняваш. Т'ка ще ти закъснее още повече.

Благодаря и все пак щом след това ми дойде няма смисъл да се тревожа нали .. ?

Цитирай Първоначално написано от no0name3
    Благодаря и все пак щом след това ми дойде няма смисъл да се тревожа нали .. ?
    Да,спокойно

Супер фен Аватара на Korrnyy
    И на мен след първия път ми подрани с една седмица а после ми закъсня с 2 Не се притеснявай
    Трагедията е пълна...

Преди да започнете да мислите глупости за цветната бременност,поне се информирайте какво точно представлява.Не става да имаш цикъл,да си се чувстваш прекрасно и след 3 месеца да почне да ти расте корема.Нелепо е.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си