- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- аКо може ми кажете
Харесвам едно момче от близо месец Той живее в Боргас аз в Варна баба и дядо са в Бограс там си ходя само ваканцийте обаче осещам че това момче и мене харесва но незнам как да го попитам или да му кажа Харесвам Т е!!! помогнете ми
Как да му кажеш, че го харесваш? Пробвай с уста.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
научи се да пишеш правилно , личи си че те е нямало в часовете по български езикПървоначално написано от kateto9811
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
иих изпревари ме.Първоначално написано от DREAM95
![]()
Ами с уста ест.
сериозно: Ако си ходиш там само през ваканциите няма смисъл. Съдейки по написаното мисля, че си твърде малка и няма да можете да поддържате връзката си от разстояние. По-добре го забрави...
... и седни да учиш!!
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
мммм доколкото разбрах ,ходиш в два различни града, които ги няма в България, както и в целия свят, оттам следва , че баба ти и дядо ти не съществуват, а момчето за което говориш има брат близнак...надяваме се поне ти да си реална!Първоначално написано от kateto9811
мммм доколкото разбрах ,ходиш в два различни града, които ги няма в България, както и в целия свят, оттам следва , че баба ти и дядо ти не съществуват, а момчето за което говориш има брат близнак...надяваме се поне ти да си реална!
Това направо ме разби![]()
![]()
мерси , имам богато въображение, но не чак чакова като на авторката на темата...Първоначално написано от babugirl
![]()
Той е от БОргас![]()
![]()
а баба й и дядо й са от бОграсПървоначално написано от malkataa
![]()