- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво бихте направили ако ... ????
Е , как бихте реагирали ако докато си говорите с приятели един от тях ви хваща за гърдите ?
ПП:11клас сме
един м/у очите, ритник в топките и коляно в носа после бягам![]()
(#) ...thats a cookie...
Ъ,сефте.Тва колко пъти са ми го правили.Преди ги биех,сега само ги поглеждам и чакам да ме пуснат,след което следва шамар по врата.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
ами бих си свалила сутиена , за да е по-приятно усещането !![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Азе съм мейл и затуй ше говоря за урът. Нормално кат ме пипне харно момиче по ура ми става приятноз! Ахаа...
Първоначално написано от jimei
мда ... а аз ще и кажа като го пипа , да пипа леко , щото е известен
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
ZING.Първоначално написано от DREAM95
Моя е Нест- така де, Адидас. Да не копираме тука ВЕЕЕЛИИИКИТЕ Ъпсурт... кефят ме Ъпсурт бе :Д
Еми ако ми е приятел и го направи,аз съм си лигла ;д няма да се сърдя или нещо акова...
Ако е някакъв съученик например ще има шамари![]()
Вече лигла=курва?Първоначално написано от Biskfitka
![]()
Ще се разберем по-най милия начин,че т'ва е забранена територия...
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
за първото си права , ама за второто, не тука сбърка ...Първоначално написано от Biskfitka
![]()
![]()
Не!Първоначално написано от krokkrok
Не се изразих правилно,в смисъл те приятелите ми от мъжки пол са 4-5..и като се разлигавим нещо се получаватт такива...неща![]()
Нямам предвид като за здрасти да ме опипва![]()
да това е ясно , не виждаш ли , че не пиша сериозноПървоначално написано от Biskfitka
разбрах те
Ако ми се случи такова нещо и аз не го желая ще оставя момчето без ръце и хуй, а после ще го обезглавя, за да не си помисли, че ми харесва гадните му ръчички да са по мен...
Първоначално написано от LambOfGod
много сте гадни бе хора ...
![]()
Първоначално написано от LambOfGod
много сте гадни бе хора ...
![]()
То тва не беше за тебПървоначално написано от DREAM95
![]()
Аз имам една такава и като се разлигави въобще не се прави за таива неща, иначе може да се размрънка.
Fat People Are Hard To Kidnap
Black People Are Hard To Kidnap At Night
TITTS OR GTFO
Много спамиш, бе хорПървоначално написано от DREAM95
![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Naik1 ти на модератор ли ми се правиш ?
DREAM95, получаваш предупреждение за системно нарушаване на т.9, т. 11 и т. 12.
Следва дълга почивка от форума за охлаждане на страстите.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
колко пъти съм го правил на моми4ета пове4ето удрят но си струва![]()
Егати боя ще последва след подобно нещо.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666