- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гледа ме, сякаш...
Здравейте!
Преди време пуснах тема тук. Исках съвет как да забравя едно момче.
Ами... не го забравих.
Днес се сбъсках със следния проблем:
Вървях по коридора в даскало и се разминах с него. Още отдалеч го видях. Обаче когато той ме видя, така се втренчи в мен, че имах чувството, че съм забравила да си сложа панталон.
Та въпросът ми е: Някой има ли някакво предположение защо ме е гледал така?
И да - знам, че не четете мисли!!!![]()
Първоначално написано от Salom
Брях,брях
Еми незнам ,но според мен те е гледал така защотосе е учудил че те вижда например!!!Немога да кажа със сигорност...
Добре е поне, че те е забелязал. Може да е бил впечатлен от нещо от външния ти вид. Може би е бил изненадан да те види. А може би изпитва и някакви симпатии към теб. Опитай се да се сближиш с него, ако имате нещо помежду си, то ще си проличи :P
Как по-точно се втренчи в теб - изненадан, шокиран, прехласнат, как?
Може да си била много красиво облечена
Може да си изглеждала отвратително днес
Може да се е учудил какво е това нещо от теб, ако си го подминала все едно не му обръщаш никакво внимание
Може просто да е решил да те изгледа странно, за да види как ще реагираш - един вид да те раздразни, ако знае, че още го харесваш, за да си повдигне самочувствието
Не четем мисли, да.. Но той как по-точно те погледна![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ами изражението му беше някакси... хем беше заспало (като за 1 смяна), хем ме гледаше, все едно очакваше всеки момент да му кажа нещо...А имайки предвид какъв е...Най-вероятно щеше да отговори с една дума и да си продължи попътя. Трудно ми е да обясня точно![]()
може би наистина си била забравила. или пък просто си те е представил без панталон и се е шокирал от това, което ''вижда'', затова се е втренчил като зомбиран.Първоначално написано от Salom
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Що се навиваш за дивотии?
Искал е да се изе*ава с теб и макар и думичка да не е казал е успял.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ау искал е да превлече вниманието ти
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ами има много варианти,за да те гледа така..Но все пак виждам,че си знаеш,че не четем мисли.
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
а блуза беше ли сложила?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
представям си ако не беше си сложила панталон как щеше да те гледа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
в коя част на тялото те зяпаше ?![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Не знам,но съм сигурна,че с течение на времето ще се разбере.
възможност 1: някоя от безценните ти приятелки се е раздрункала.
възможност 2:чудел се е защо и ти го зяпаш(доста често)
възможност 3:най-накрая флуиди и от негова страна
мен ако ме питаш почни да го подминаваш (нито гледай,нито говори) ще се учудиш колко ще е добър ефекта
Що не го питаш?!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Щото напоследък питанията ми станаха прекалено многоПървоначално написано от FuckedUp
![]()
Офф да и аз като мина покрай "моето момче" ме гледа сякаш никога не ме е виждал, но това НЕ означава, че ме харесва..
Да и аз като мина покрай "моето момче" ме гледа сякаш никога не ме е виждал, но това НЕ означава, че ме харесва..
Въобще не го питай;Първоначално написано от Salom
Най-тъпите съвети в тоя форум са "Говори с него/нея" -> няма никакъв смисъл, само ще покажеш колко се влияеш от него.
Така че колкото и да си любопитна, не проявявай интерес към него, а го играй по-независима ;]
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
jghgh много ми харесват мненията ти близки са до моите![]()
Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]
Ааааа!!! Не мога вече!
Казвате да не го гледам. Ами как да стане като постоянно съм около него. А и направо полудявам, когато той е наблизо.
Най-лошото е, че момчето винаги ме хваща като го гледам. Кой знае какво си мисли... "Тая к'во толкова ме гледа???" (Даже като пиша стомахът ми се свива)
Трябва да се направи нещо в най-скоро време.
Ако няма никого около него с удоволствие бих го заговорила, ама постоянно има хора.![]()
![]()
щом е толква нужно бързо да се направи нещо,за друго освен да ти подариме двуцевка и да отстреляш сичките около него аз лично не се сещам.........ама кат се замислиш си е мн добър вариант![]()
Още по-страхотен вариянт е да отстрелям него + всички свидетели... Тогава няма да има кого да гледам. btw т'ва често си го мисляПървоначално написано от sapphirr
![]()