- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Желание за секс....
Здравейте,искам да споделя едно свое терзаниеИмам приятел от около две години,всичко си е наред,така,така.....той ми беше първият,правим си секс доста редовно,въпросът ми е,нормално ми е да искам да опитам с някого другиго,просто от любопитство,само сексуално желание към други хора...
Мисля че е нормално, но не е хубаво...Иначе аз съм сънувала, че го правя с други, но никога не бих изневерила на приятеля ми. Това, че мислиш за други не е кой знае какво, но по-добре недей да спиш с други освен ако не искаш да приключиш връзката си.
ами , можеш да пробваш но тайно от твоят![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Нееее бре мацка, не ги слушай тия съфорумци драги! Те ти го казват шот и те искат да го направят ма не мислят за последиците! :П
"Нидей уа"
Да,нормално е.
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
Първоначално написано от jimei
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Да и сънищата с други са немалко.А иначе хората нали казват "Всеки ден-боб,боб,но има нужда и от леща от време на време"....Първоначално написано от GreenFairy
Чувала съм много мнения относно изневярата,а аз ще споделя моето-Няма нищо лошо,ако тя е само физическа,дори в някой от случаите се оказва полезна,защото сравняваш и оценяваш твоето( с уточнението,че половинка не трябва да разбира)
На всеки му се случва понякога да си мисли за други и е нормално стига да не стане навик... В смисъл такъв да не стане така че дори когато правиш секс с приятелят ти постоянно да си мислиш за някой друг - тогава става гадно спрямо него (приятелят). Но най-добре недей да правиш глупости и да изневеряваш ако държиш на гаджето ти и го обичаш. Ако ти е омръзнал и вече не искаш да си с него тогава се разделете и прави каквото поискаш![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от alex_91
чукнете се за здраве ...
![]()
Хей, хей, ГосипгърлПървоначално написано от GossipGirl89
юр подпис мейкс ми хърл...
Погледни предния ми коментарПървоначално написано от GossipGirl89
![]()
Прочетох го отдавна, но просто тук става дума за различни мнения и разбиранияПървоначално написано от alex_91
За теб изневярата не е проблем и смяташ че е нещо полезно, както и това да криеш и лъжеш партньора си за правилно, но за мен не. Но за мен не
Специално за изневерите съм безкомпромисна - никога не бих простила, както и не бих изневерила - ако имам проблем с въпросния човек сядаме, говорим, късаме и после си правя каквото знам
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
AHYahxyahxyAHyaHXAYHXAYXHayhxA Добре бееее![]()
Физическата изневяра не е лоша,тя не нещо полезно!
Ти нормална ли си ?? О.о Аз ако разбера примерно че приятелката ми го прави с друг ше му извадя червата през гЪза , нормално било,полезно било,ходи се прегледай ,на твоя приятел му съчувствам!
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Много странно мнение имаш за момиче дето пита за това нещо..? Мен ми се вижда по скоро, че вече си изневерила, ся само търсим начин как да се оправдаем пред съвеста си.Първоначално написано от alex_91
с две-годишна връзка,направо си е било време за такива размисли.щом ти е първия и сте толква време заедно ,зна4и си успяла само да помиришеш бурканчето с меда......що не си дадете почивка 1-2 месеца,после връзката ще ви е като нова, нещото което най-много убива едни взаимноотношения е еднообразието....ако не знаеш обаче как да го направиш (тва с почивката и да останете заедно)- не го прави!
Ами по принцип мисля, че е нормално.И моя приятел ми е първия и от време на време и на мен ми става интересно обаче си правим страхотен секс и стигам до извода, че няма смисъл да пробвам с друг, че да не ме разочароваТой ми е казвал, че ако искам да пробва с друго момче няа проблем само да съм му била кажела, но аз не смятам да пробвам с друго момче, а и да реша няма да му кажа.
![]()
0-0-0,не,доста далеко си от истината.Ако го бях направила нямаше да изпитвам такова любопитство към секс с някого другигоПървоначално написано от thefreak
А това? -> Няма нищо лошо,ако тя е само физическа,дори в някои от случаите се оказва полезна,защото сравняваш и оценяваш своето( с уточнението,че половинка не трябва да разбираПървоначално написано от alex_91
)
Тогава това са глупости дето си ги написала, как може да имаш мнение по този въпрос като не си изневерявала?
Така да си ги съчиняваш всеки може.
Нормално е, и би трябвало.. защото някой ден, ако останете заедно, ще е по-лошо ..
Разбира се, че е нормално. Щом искаш , значи е . И ще е нормално да опиташ .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Нормално е да си мислиш понякога. Но според мен не трябва да го правиш ако наистина държиш на човека до теб. В случай, че ти е омръзнал просто скъсайте и си прави секс с когото искаш.
Ако му намекнеш за тройка и се съгласи, поне няма да е измама.
Аз не подкрепям изневерите и не знам дали е нормално, понеже 2 години връзка съм нямала. Засега мисля, че не е редно да си с някого, да го обичаш, а да искаш друг. Не си го представям ...![]()
вземи се нае*и със цяла рота войници и тогава ще ти мине желанието![]()
Всеки рано или късно иска нещо различно .Въпрос на принципи е дали ще си го позволиш .Първоначално написано от alex_91
sleda ot lubovta