- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата луди ли са..
Чисто чао си ти...под сякаква критика.Първоначално написано от xKiFlA
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
А иначе да, не всички мъже са такива и да, има и такива, пък даже има и такива, които просто се правят на интересни пред приятелите си за да не ги помислят за балъци.
.. Според зависи от приятелите.. защото познавам точно такива момчета, които вътрешно са мили и добре.. но за да се направят на голямата работа се държат съвсем друго яче.. Вс има на тоя свят.. не се отчайвайпр тр да го намериш...
„Тоз, който сметка не си дава
за миналите триста века,
той в тъмнината си остава,
живее ден за ден човекът..."
Гьоте
А защо приемаш всичко, което чуваш за чиста монета? Някои момченца си говорят прото ей така, за да са интересни (уж). А пък даже и да го мислят - какво? Всеки е свободен да разсъждава както си иска. Аз лично съм на 23 от женски пол и ако става въпрос само за секс и аз бих предпочела този, който има повече опит. А иначе като не ти харесва този начин на мислене - смени средата, просто е.
Едно момче има един лаф - "Да еба девствено момиче? Аз черна работа не върша..."
Мразя тъпите мъже...![]()
чакай бе а вие какви сте? Все същата порода тъпи жени 99% от вас са пълни к****и някой от вас още на 13 решават да си разтворат краката и като представител на мъжете а не като останали те путио***ци който вобще не са защити ли мъжете аз пък ще кажа че поколението 95 96 момичета и момчета са много разглезени било то от страна на ''угаждане'' или от страна на секса.ПРимер момичетата от това поколение го правят много малки от друга пък страна момчетата на 12 -13 годишна възраст вече пропушват почват да ходат на купони само и само да се присламчат към някоя ''Групичка''.Но стига за това а по темата:Първоначално написано от 130995
Не всички сме такива просто тези момчета са обсебени от темата за секс незнам кое нормално момче на тази възраст имам предвид 15-18г. изка Отракано или по точно Начу***но момиче първият път винаги се помни от страна на момичето такаче по голяма гордост няма за нас мъжете.Но от друга страна ние говорим в компаний различни неща от това което мислим само и само да сме интересни такаче не всичко което говорим е истина.
На мен ми е интересно на девствените на челото ли им пише: "Внимавай, девствена!", че момчетата да не се "занимават". В смисъл, още от началото да знаят?
Впрочем, ако трябва да съм честна, и аз бих избрала човек с повече опит. Независимо от какъв пол съм. Нещата се случиха така, че приятелят ми нямаше почти никакъв, но това няма абсолютно никакво значение в случая.
Така че за пореден път ще кажа: Забравете общите знаменатели! Не всички момчета са луди/идиоти/плейбои/скапаняци, не всички момичета са курви/зубъри/манипулаторки/грозни!
Оф, винаги гледате лошо да кажете..
Ми честно казано аз пък не мисля, че девствените момичета са кой знае какво.. брей, брей.. голямата работа дали е девствена или не..
Разбира се, че момчетата ще предпочитат по - "отракани" момичета, все пак са момчетата.. и сега ще кажете, че секса не е важен, бла бла бла.. което само ще покаже колко сте задръстени.. Секса е важен ! И не може да искате от едно момче което вече е правило секс да не иска приятелка с която да го прави.. Винаги момчетата са ви виновни, еди какви си били .. Всяко момче може да е сериозно ако иска, ако момичето си заслужава.. А тя ако не струва, със или без секс няма да го задържи..
Не са 'луди', просто им се прави хубав секс.
А не половин година да чакат да станат 'специални' за нея за да стане 'първия'.. след това първият секс..който е изключително незадоволителен за него, а за нея болезнен и 'несекс' общо взето. И така следващите няколко пъти.
Изключение правят .. романтиците, нърдовете, влюбчивите.
Мъжете са такива.
Те са искали такава други пък искат другамн сте зле
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Повечето от момчетата из компанийка говорят така. И аз съм говорил такива неща, но всяко сериозно момче иска чисто момиче, което да си е само негово и да си я обича. Мисля, че в действителност сме 50 на 50, а не 90% идиоти и 10% оптимисти... И аз мога да кажа, че 90% от момичетата са почалгарени (както каза един сафорумец) или просто поставят секса на първо място...Първоначално написано от 130995
Има една по-специална ралзика между мъж и лапе. Мъжа поставя жената на 1-во място. Тези, които си чула не им давам 11 клас дори (мисля си за 8 клас, но да не преувеличавам). Ако греша ме напсувай на ЛС
Всички сме казвали подобни неща, аз и до днес ги казвам, но в компанийка и не ги мисля.
Иначе е вярно, че секса е важен и никой не би чакал да намери такова момиче... но ако ни питате какво предпочитаме... 50% ще отговорят, че искат девствено (нито е лигла, и почти никога тъпа, стига да не е задръстена) момиче.
В една група има един-двама лидери. Каквото кажат те, другите подкрепят. Ако лидера е казал такова нещо, значи и другите ще го подкрепят дори и да не мислят това. Аз лично, не бих се захванал с момиче, което би ми пуснало в 1-вата седмица. Ако си харесам момиче.. ако се запознаем и тя тръгне да ми лапа на 1-вия ден не само, че ще я зарежа ами и няколко шамара ще си отнесе. Има и хора, които не могат да се влюбят и искат само секс, ако такъв е лидера на съответната група, значи можеш да си сигурна, че и останалите от групата са такива.
Добър начин да провериш, доколко един човек може да се влюбва е да му вземеш телефона и да видиш колко пъти е говорил с майка си. Ако са повече от 1 път на седмица да кажем или нещо от тоя сорт, значи този човек може истински да се влюби. Защото загрижеността на една майка учи децата й на любов.. Абсолютно всяко чувство в човек е научено, то не идва от вътре е така..
Първоначално написано от Arterranes
по-голямата част от момчетата в България са си пасмина..винаги съм гледал да бъда колкото се може по-далеч от тях, не ми трябват такива за приятели ни за нищо общо с тях, не знам защо момичета ги допускате до себе си.......!!
6б3З10
пишлемета?
аз не съм такъв,лол
не се изказвай неподготвен,прасе
хаха ами ако са били момчета на 14-16 нормалноПървоначално написано от wasy
![]()
![]()
![]()
![]()
Все пак това е днешния "мъж" ... Търси само секс.![]()
Колкото повече, толкова повече..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]
Eми ко да направим ние, че тези от твоя клас са задръстени ?