Преди известно време ходех с едно момче. Имах силна привързаност към него, не мога да кажа обич и все още като го видя ми трепва нещо.Уж си бяхме приятели и всичко беше окей, докато той не си хвана ново гадже. Новата му ЯВНО ревнуваше от мене, а всъщност според мен причина няма, но тя явно вижда нещо. Накара го да ме блокира отвсякъде и да не общуваме двамата по никакъв начин. Той го направи. С нея си драснахме няколко реда и тя едва ли не се хвалеше с това, че той прави каквото тя пожелае. Прецених, че отношенията ми с това момче са се изчерпали и веченяма как да сме приятели. И така 2-3 седмици, до днес. Прибрах се у дома,включих всеизвестният ни фейсбук и открих покана за приятелство от него, а също и в един друг сайт. Стана ми много чудно и реших да проверя каква е работата и видях, че са скъсали.. стана ми смешно и отклоних поканите му отвсякъде.
Сега се чудя дали да не му напиша едно миличко писъмце, в което да му обясня да не ме търси и да не ми предлага приятелство където и да било защото с постъпката си той ясно показа, че не иска да има нищо общо с мене. Защото както вече бившата му каза - " той ако не искаше нямаше да го направи" ?? Не знам какво да правя, дали да се занимавам изобщо с него..