- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Syoss Straightening balm
http://www.syoss.de/index.php?id=77&L=1
Някой да го има и дали е доволен от него ? Защото много сериозно се замислям да си го купя, но искам да знам дали си заслужава.![]()
Хора много , Човеци малко !
Не изправя косата,само я прави малко по-гладка,но нищо особено.Наистина не я слепва...ама ефект почти няма.Според мен не си струва.По-добре вземи заглаждащата пяна със силикон на BLACK.Придава блясък,заглажда,предпазва от топлината на пресата и улеснява изправянето.Освен това нещо,което много ме зарадва беше,че на другия ден не започва да се отлепя от косата и да изглежда като "снежинки"както повечето ми пяни.Не е скъпа за количеството и ти трябва съвсем малко..така я описах,че звучи като дар от Бог...
ако все пак решиш да я пробваш нямай чак такива очаквания...най-малкото всеки има различна коса
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Да, но винаги съм се чудила как като се изправям да си сложа пяната, защото до сега не съм го правила.На мокра коса или на суха или .. ?
Хора много , Човеци малко !
Ами пробвала съм на мокра,но тогава явно не мога да преценя колко да сложа...винаги се слепва и не изглежда добре.Най-красива става ако я изправя и след това разнеса по съвсем малко на цялата коса като я заглаждам (може би заради това е "заглаждаща пяна" ...но пък не съм чувала този метод другаде)
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Eдна приятелка има.Не струва!
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
А, за др. им продукти какво ще кажете? Шампоани, балсами, доволни ли сте?
А, за този Heat Protector?!
Гадни са им нещата. Потърси си нещо по-добро.