.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Голям фен

Syoss Straightening balm

http://www.syoss.de/index.php?id=77&L=1

Някой да го има и дали е доволен от него ? Защото много сериозно се замислям да си го купя, но искам да знам дали си заслужава.
    Хора много , Човеци малко !

Не изправя косата,само я прави малко по-гладка,но нищо особено.Наистина не я слепва...ама ефект почти няма.Според мен не си струва.По-добре вземи заглаждащата пяна със силикон на BLACK.Придава блясък,заглажда,предпазва от топлината на пресата и улеснява изправянето.Освен това нещо,което много ме зарадва беше,че на другия ден не започва да се отлепя от косата и да изглежда като "снежинки" както повечето ми пяни.Не е скъпа за количеството и ти трябва съвсем малко..така я описах,че звучи като дар от Бог... ако все пак решиш да я пробваш нямай чак такива очаквания...най-малкото всеки има различна коса
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Голям фен
    Да, но винаги съм се чудила как като се изправям да си сложа пяната, защото до сега не съм го правила.На мокра коса или на суха или .. ?
    Хора много , Човеци малко !

Ами пробвала съм на мокра,но тогава явно не мога да преценя колко да сложа...винаги се слепва и не изглежда добре.Най-красива става ако я изправя и след това разнеса по съвсем малко на цялата коса като я заглаждам (може би заради това е "заглаждаща пяна" ...но пък не съм чувала този метод другаде )
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Eдна приятелка има.Не струва!
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    А, за др. им продукти какво ще кажете? Шампоани, балсами, доволни ли сте?

А, за този Heat Protector?!

Гадни са им нещата. Потърси си нещо по-добро.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си