Има едно момче от съседния клас(колкото мен) таа..от доста време се знаеме,но за съжаление само визуално,не се познаваме лично..Хвърляме си чат-пат погледи ,но само това...Понякога погледите му говорят едно,а друг път все едно съм му безразлична или прозрачна..Имам чувството,че е срамежлив или просто не съм му симпатична...Поведението му е странно..винаги,когато ме види от далеч,започва да говори на момчето до него и да се смее,или усмихване..не знам точно какво от двете е,но от една страна мааалко ми се струва подигравателно,но от друга..се замислих,че аз се усмихвам по абсолютно същия начин,когато харесвам някой Според вас какво говори поведението му?Да рискувам ли да се запознаем? За мен няма проблем да отида да го заговоря,ноо миналата година доста злобно ме гледаше..не знам защо,като се има напредвид ,че не се познаваме лично..Може би не съм му симпатична,защото съм пълничка,или айде закръглена така да си го кажа..но въпреки,че нямам тяло на манекенка,и аз си имам обожатели.
Е..според вас, да рискувам ли?Или да оставя нещата както са си и да забравя,че съществува?