.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен

Иди ми - дойди ми..

С приятелката ми сме заедно от 8 месеца,но не сме правили секс.Тя е девствена и аз никога не съм я карал нещо,оставил съм я тя да реши какво иска. От половин месец тя започна нещо да ми се омилква,подлудявал съм я с целувките си,желаела ме..но като стигнем до секс-частта тя все се отдръпва. Не може да пишеш на някого еротични смс-и и след няколко часа вече не искаш?!
    В мен ли е проблема или в нея се чудя,не мога да схвана..

Град
    София
    Не, че има Проблем, просто я е страх да го направи! Повечето момичета ги е страх, нормално е! Поговори открито с нея, кажи и всичко, което си написал тук, предразположи я хубаво към секса, и я успокой. Тя ще преодолее страха си, не се притеснявай... А и 8 месеца са си доста време заедно! Просто изяснете нещата. Успех ! :P
    "Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    В никого не е проблема. Може би просто още се страхува и не се е отпуснала напълно Не й давай зор и я изчакай. Знам че е гадно ама по-добре така отколкото да я пришпориш и накрая нищо...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Проблем няма. Тя ти показва вече, че те желае и го иска, но все още я има тази психическа бариера и страх, който изпитва едно момиче на което му предстои първия път. Не я притискай, защото с това само ще я стреснеш и отдръпнеш от себе си, предразполагай я, изчаквай търпеливо и всичко ще си дойде с времето. Насила хубост не става

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от _butterfly_
    Проблем няма. Тя ти показва вече, че те желае и го иска, но все още я има тази психическа бариера и страх, който изпитва едно момиче на което му предстои първия път. Не я притискай, защото с това само ще я стреснеш и отдръпнеш от себе си, предразполагай я, изчаквай търпеливо и всичко ще си дойде с времето. Насила хубост не става
    така е ...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Както ти казаха - няма никакви проблеми..
    Просто тя те иска,но се притеснява и я е страх от
    първия път..Нормално е..
    Не я насилвай,изчакай я да бъде готова (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си