- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Иди ми - дойди ми..
С приятелката ми сме заедно от 8 месеца,но не сме правили секс.Тя е девствена и аз никога не съм я карал нещо,оставил съм я тя да реши какво иска. От половин месец тя започна нещо да ми се омилква,подлудявал съм я с целувките си,желаела ме..но като стигнем до секс-частта тя все се отдръпва. Не може да пишеш на някого еротични смс-и и след няколко часа вече не искаш?!
В мен ли е проблема или в нея се чудя,не мога да схвана..
Не, че има Проблем, просто я е страх да го направи! Повечето момичета ги е страх, нормално е! Поговори открито с нея, кажи и всичко, което си написал тук, предразположи я хубаво към секса, и я успокой. Тя ще преодолее страха си, не се притеснявай... А и 8 месеца са си доста време заедно! Просто изяснете нещата. Успех ! :P![]()
"Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."![]()
В никого не е проблема. Може би просто още се страхува и не се е отпуснала напълноНе й давай зор и я изчакай. Знам че е гадно ама по-добре така отколкото да я пришпориш и накрая нищо...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Проблем няма. Тя ти показва вече, че те желае и го иска, но все още я има тази психическа бариера и страх, който изпитва едно момиче на което му предстои първия път. Не я притискай, защото с това само ще я стреснеш и отдръпнеш от себе си, предразполагай я, изчаквай търпеливо и всичко ще си дойде с времето. Насила хубост не става![]()
така е ...Първоначално написано от _butterfly_
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Както ти казаха - няма никакви проблеми..
Просто тя те иска,но се притеснява и я е страх от
първия път..Нормално е..
Не я насилвай,изчакай я да бъде готова (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥