.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен

Котрактубекс за белези от акне?

Правя цяла тема за това мазило, понеже не е да кажеш евтино (14лв за няква дребна пастичка) и ме интересува хората, които са го ползвали за белезите от акне, какво мислят за него? Имало ли е ефект, малък, голям, никакъв и най-важното, колко време сте го ползвали.... Понеже се говори, че трябва да се ползва над 2 месеца, за да има ефект. Аз лични за първи ден го ползвам и ме сърби кожата от него. Мисля да го карам засега с него (да подобрявам, предотвратявам пявата на нови) и по-натам да си направя химически пилинг. Не знам какво стана с кожата ми на лицето, но след всяко петно или пъпка, вече ми се появява дупчица. Не са дълбоки, малки са, но се виждат като се загледаш. Не знам какво ми липсва... витамини ли, к'во... Започнах и да пия много вода от скоро, понеже съм чул, че си е добре за кожата.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Добре де човече .. поразрови се малко в тоя форум... Има мн теми за белези Вече се чуствам тъпо да пиша във всяка тема едно и също

Контратубекс не помага !!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Контратубекс, Гарниер... не знам защо толкова ги хвалят! На мен тищо не ми помогна. Просто белезите се заличават сами!

Повече от фен
    С контратубекс не става. При мен стана с билков пилинг, но си е цифра

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    контратубекс ..изопщо не помага поне на мен,кожата почна да ме сърби и изглеждаше още по зле на ваншен вид

Супер фен Аватара на radeberger
    За акнето бих ти препоръчал "акне БП 5". Поне за мен това е най-работещото от всичките подобни мазила. Иначе това по лицето ти може да са черни точки, в следствие от неистискани пъпки. Махай ги.

Повече от фен
    Да разграничим двата проблема - за акне ти препоръчвам серията на RYOR, но сигурно има и други продукти на други фирми.
    Чак след като си овладяла положението с акнето си струва да се захващаш с премахването на белезите. Тук едва ли ще минеш без пилинг, но зависи от състоянието ти какъв.

Град
    vratsa

Re: Котрактубекс за белези от акне?

Цитирай Първоначално написано от sa6opi4a
    Правя цяла тема за това мазило, понеже не е да кажеш евтино (14лв за няква дребна пастичка) и ме интересува хората, които са го ползвали за белезите от акне, какво мислят за него? Имало ли е ефект, малък, голям, никакъв и най-важното, колко време сте го ползвали.... Понеже се говори, че трябва да се ползва над 2 месеца, за да има ефект. Аз лични за първи ден го ползвам и ме сърби кожата от него. Мисля да го карам засега с него (да подобрявам, предотвратявам пявата на нови) и по-натам да си направя химически пилинг. Не знам какво стана с кожата ми на лицето, но след всяко петно или пъпка, вече ми се появява дупчица. Не са дълбоки, малки са, но се виждат като се загледаш. Не знам какво ми липсва... витамини ли, к'во... Започнах и да пия много вода от скоро, понеже съм чул, че си е добре за кожата.
    аз съм го ползвала за белег от шиене ми го препоръчаха и ми го заличи до колкото можа де все пак е белег
    When I Always gets stuck I think about these three words - Believe,Love,Hold on tight!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си