.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Съвет

Съвет

Здравейте на всички Моля ви за съвет на тези които са г/д сигурни какво говорят а не прости коментарчета ...
    Такааа направихме го с приятелката ми (с презерватив разбира се ) и след като първия път ми доиде извадих члена ми и свалих презерватива доста внимателно и изчаках малко около 1,2 минути и сложих друг и продължихме. Та въпроса ми е има ли възможност докато съм сменял презервативите да е останала семенна течност по втория презерватив и има ли риск от забременяване ? Мерси

няма спокойно то тва забременяването не е толкова лесно колкото си мислят всички
    Живей така че всяко дете да може да те нарече тате

Мерси.. но все пак имам притеснение и ще чакаме края на месеца ...

повечето хора са така в началото после ще претръпнеш
    Живей така че всяко дете да може да те нарече тате

Мерси за коментара,но искам и още мнения

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Да разбирам, че първия си го свалил преди да свършиш ?

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Да разбирам, че първия си го свалил преди да свършиш ?

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

усетих,че ще свърша и го извадих свърших в презерватива и го махнах както казах в първия си пост доста внимателно и изчаках малко и сложих друг,но не свърших в нея нито един от 2та пъти ... само ме притеснява при смяната на презервативите дали има някаква опасност .. ? Мерси предварително

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от zdrastiii
    усетих,че ще свърша и го извадих свърших в презерватива и го махнах както казах в първия си пост доста внимателно и изчаках малко и сложих друг,но не свърших в нея нито един от 2та пъти ... само ме притеснява при смяната на презервативите дали има някаква опасност .. ? Мерси предварително
    аха

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Приятелката ми направи тест за бременност и той беше отрицателен,но са минали само 5 дена от акта ... колко ще е верен можете ли да кажете

Цитирай Първоначално написано от zdrastiii
    Приятелката ми направи тест за бременност и той беше отрицателен,но са минали само 5 дена от акта ... колко ще е верен можете ли да кажете
    Да ще ти кажа ще видиш да не сме ясновидци

anonymous708973
    Guest
    Човек, не се панирайте толкова за всяко нещо!

Град
    Пловдив
    паникьосвате се за забременяване, докато сменяте презервативи, а сте тръгнали да правите секс

Супер фен Аватара на Luci
    Град
    София
    При положение, че си сложил пак презерватив и да е изтекло нещо преди да си свършил за втори път, не виждам как,освен ако не е спукан, може да изтече там където не трябва и да стане белята.Ако презерватива е бил здрав няма за какво да се притесняваш
    "You were deceived"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си