Здравейте на всичкиМоля ви за съвет на тези които са г/д сигурни какво говорят а не прости коментарчета ...
Такааа направихме го с приятелката ми (с презерватив разбира се ) и след като първия път ми доиде извадих члена ми и свалих презерватива доста внимателно и изчаках малко около 1,2 минути и сложих друг и продължихме. Та въпроса ми е има ли възможност докато съм сменял презервативите да е останала семенна течност по втория презерватив и има ли риск от забременяване ? Мерси![]()
няма спокойно то тва забременяването не е толкова лесно колкото си мислят всички
Живей така че всяко дете да може да те нарече тате
Мерси.. но все пак имам притеснение и ще чакаме края на месеца ...
повечето хора са така в началото после ще претръпнеш![]()
![]()
Живей така че всяко дете да може да те нарече тате
Мерси за коментара,но искам и още мнения![]()
Да разбирам, че първия си го свалил преди да свършиш ?
Първоначално написано от thefreak
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
усетих,че ще свърша и го извадих свърших в презерватива и го махнах както казах в първия си пост доста внимателно и изчаках малко и сложих друг,но не свърших в нея нито един от 2та пъти ... само ме притеснява при смяната на презервативите дали има някаква опасност .. ? Мерси предварително
ахаПървоначално написано от zdrastiii
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Приятелката ми направи тест за бременност и той беше отрицателен,но са минали само 5 дена от акта ... колко ще е верен можете ли да кажете
Да ще ти кажа ще видиш да не сме ясновидциПървоначално написано от zdrastiii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Човек, не се панирайте толкова за всяко нещо!
При положение, че си сложил пак презерватив и да е изтекло нещо преди да си свършил за втори път, не виждам как,освен ако не е спукан, може да изтече там където не трябва и да стане белята.Ако презерватива е бил здрав няма за какво да се притесняваш![]()
"You were deceived"