- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви чувства имате към Бившия/та
Преди не чувствах нищо към него ... Сега ми е противен![]()
Всеки прави грешки - той е моята най-голяма ... само си загубих времето!
Нямам нищо общо ...... пълно безразличие...!!!![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Уважение![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
като се има в предвид,че скъсахме предии 3 дни,а ходихме 7 месеца.. мога да кажа,че все още го обичам..макар,че не заслужава![]()
моите са приятелски ама нейните не толкова![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ами..не знам точно
приятелски са си .
гушкаме си се когато си се видим,доста добри приятелски отношения,говорим си,ала бала,споделяме си..и такам
знам,че мога да разчитам на него..и си го уважавам .
даже,макар че съм безкрайно влюбена в друг,вчера гледах общите ни снимки с него..и ми стана кофти ;/ имам може би още някви чувства . но ШАНС .
Тотално безразличие.. : ))
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
ами приятели сме,но има един човек,който когато видя винаги ми трепва нещо отвътре,ноо всичко е минало.Той сега си има друга приятелка и благородно й завиждам
Не са се променяли.
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Към бившата ми приятелка незнам точно какви чувства имам,сега ще ви кажа за какво става въпрос.Значи говорим си,не се мразим, тя не ме обича-това е ясно ама аз , там е по-сложно.Ще ви дам няколко примера: Говорим си по телефона,ала бала ама когато каже ''мъжа ми'' за приятеля си или като ми затвори без да каже чао,или като ми каже,че ще ми звънне но не го направи ми става малко гадно ама ми минава толкова бързо,само да се заблея с нещо,Преди когато направеше подобно нещо ми беше гадно с часове,много часове.Но не я мразя,въпреки че ми донесе много болка и тъга.Кажете според вас това какво е,любов-не мисля по скоро са някакви ''остатъчни чувства'' както ги наричам аз-това са чувства които човек изпитва към бившия/та си независимо от това ,че няма за какво да го обича,няма смисъл и той/тя му причинява само болка.А относно тези ''остатъчни чувства'' те според мен ще изчезнат с времето![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
безразли4ие![]()
До скоро все още го харесвах, но сега ми е напълно безразличен ..![]()
Само и единствено съжаление, заради това, в какъв човек се е превърнал.![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Абсолютно никакви![]()
Животът е адът описан в Библията!
Абсолютно нищо.....
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
.. има все още малки чувства, но всичко съм оставила в миналото!Първоначално написано от TheMaggie
![]()
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
Абсолютно същото ,дори не съжалявам ,че се получиха така нещата...Сега чак видях с какво нещо съм си имала работа само дето загубих година и нещо в нерви (:Първоначално написано от TheMaggie
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)