- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви чувства имате към Бившия/та
Апатия и безразличие. Възможно да има остатъчни чувства. Ако сега беше ме попитала да бъдем приятели, бих могъл да кажа да, защото вече не искам, не желая, не харесвампоне с нея
)))
хЪх...
Първоначално написано от BaffaLsc
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Амии все още го обичам и ми липсва ужасно много, но е по-добре че се разделихме.
100 години всяка нощ валеше
като бебе ти до мене спеше..
100 години време ни делеше
колко малко ти до мене беше.... ;[
не може да се нарече приятелски отношения .. но от уважение сме на ''здравей''![]()
Чувствата ми са същите,както и докато бяхме заедно
не го понасям,много е тъп![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Честно казано .. нищо в любовен план иии ... неприязън.![]()
I'm inlove with a criminal...
Чисто приятелски .. може да се каже даже, че ми е най-добър приятел вече.![]()
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
към бившата имам само приятелски чувства![]()
![]()
Вече са си чисто приятелски... въпреки че допреди известно време беше само неприязън.Важното е, че май си спечелихме доверието взаимно... но нищо повече.
чесно казано не ми пука за него..бях доста разочарована след края,защото си мислих,че поне ще има достойнството да ми каже в очите,че всичко е свършило... и след това имаше някои издънки,за които не ми се говори...Какви са чувствата ми към него сега-безразличен ми е,станалото станало...![]()
чесно казано не ми пука за него..бях доста разочарована след края,защото си мислих,че поне ще има достойнството да ми каже в очите,че всичко е свършило... и след това имаше някои издънки,за които не ми се говори...Какви са чувствата ми към него сега-безразличен ми е,станалото станало...![]()
Отдавна никакви, а някога си мислех, че е невъзможно да се случи.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Преди никакви, а след като го отрязах - презрение и неприязън. Всеки път като се сетя за него ми става противно и се чудя как го изтърпях изобщо като той не е за траене и 3 минути . . .
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
безразличен ми е
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Никакви![]()
обичам го и ще му помагам с каквото и когато мога! бяхме много близки и решихме да си останем такива защото се познаваме твърде добре за да се загубим. връзката ни е без всякакво бъдеще и не я желая ,не го желая и него за партньор повече. свикнах и без него и продължих,но това не ми пречи да го обичам и да го уважавам било то дори и само като приятел![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!