- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви чувства имате към Бившия/та
Обичам го ,макар че не заслужава![]()
Ми ние бяхме приятели,но пък сега нещо нещата не вървят изобщо дори да искам да сме приятели..![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от mrazqkindergarten
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Ужасната история, която имах с бившия, ме направи плаха в любовта. Много, ама много дълго време не можех да погледна момче - никой не беше толкова идеален като него, а всъщност - парадоксално - той ми е причинил най-много ужасии в живота.Когато срещнах сегашното си гадже, твърде бързо започнахме със срещите и ходенето... Заради което го и зарязах тогава, но сега, когато съм с него, разбирам колко много съм се подценявала в името на това да бъда с онзи, "идеалният". Колко много игри на нервички съм играла с него, докато със сегашния... Химията я има, от време на време се разстройвам от емоционалната му прикритост (кво да се прави ;\ някой ден, моля се да се разкрие), но въпреки това е много нежен и едновременно мъжкар... Може би не заслужавам да съм с такъв страхотен човек, предвид начина по който се отнесох с него в началото, но ми даде шанс, защото наистина желае да е с мен...
Ами..поздравяме се като се видим.От една компания сме няма начин...говорим си някакви общи неща.Нищо специално.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Изпитвам топлота от спомените.Радвам се,че е било!;]]
Съжаление.. Жалък е и противен също..
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Нещо смесено .. И аз не знам какво изпитвам. И омраза и привързаност .. И ми става супер кофти и гадно, когато си спомня за времето и за спомените заедно. Но той се отнесе ужасно с мен... А аз го обичах повече от всичко. Чувствата ми не са изчезнали напълно, макар да минаха 2 месеца от тогава. Сравнявам всяко момче с него. Идеализирала съм го по някакъв начин просто бях свикнала с него ... Но също така чувствам и омраза .. Не мога да го опиша, нито да го обясня .. Просто ме предаде по ужасен начин, точно тогава когато имах най-голяма нужда от него.. Искам да сме в добри отношения, а не сме.. Просто ще е по-добре така, но все още не го осъзнавам
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
се едно аз съм го написалаПървоначално написано от bitchwolf
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Чувства нямам, но имам пистолет![]()
Za vsi4ki, koito se interesuvat ot targoviq s valuta i si tarsqt online platforma - probvaite easy-forex, registraciq za 3 min po internet:
http://www.easy-forex.com/gtw/163788.aspx
Безразличен ми е.![]()
Дразни ме дори на снимка да го погледна..
Жалко същество..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
И при мен нещо подобно.. не са точно същите чувства,но пак ги има.Колкото до приятелството при нас не може да се получи.. понякога ми е много тъжно и ми липсва,въпреки че знам че нищо не може да се случи.. доста кофти е.. вече си мисля,че съм му напълно безразлична..Първоначално написано от horacio
![]()
НИЩО! Той се държеше отвратително с мене... като с парцал, все едно съм никоя.... БЕЗРАЗЛИЧЕН МИ Е !! Само се чудя защо толкова време го търпях... а не съзрях по-рано момчето с което съм сега... :X
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
Искам да правя секс с нея...
☆ Addicted to Addictions
Никакви. Безразличие може би. Нито сме се карали, нито нищо. Просто всичко свърши.
П.П Показателен е даже факта, че преди да видя тази тема не се бях сещала за него с месеци, дори година.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Благодарна съм му за всичко, което имахме заедно.
Не го обичам вече.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Обичам го,жалко само,че го осъзнах прекалено късно.. ;хх
Да обичаш,когато те обичат е човешко.
Да мразиш,когато те обичат е жестоко.
Да обичаш,когато те мразят е Велико!![]()
искам го, обичам го.. все силни чувства![]()
Безразличен ми е.. :]
понякога го намразвам
понякога си мисля за хубавите моменти
понякога ми е все едно
но имам нещо, колкото и да се опитвам да го прикрия![]()
Скорошна раздяла... чувствата са ми все още силни.
"Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
Карай да върви, пък каквото ще да става...
Отвращение...Безразличие...О мраза![]()
Ами като се има предвид че се разделихме вчера ... от една страна си го искам обратно, но от друга го мразя защото ме забърка в такива неприятности че... Иначе мога да му пожелая късмет да си оправи простотиите и да продължи напред и дано намери подходящото за него момиче ...
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....