- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви чувства имате към Бившия/та
Ми все още ми е симпатичен и все още ме привлича, но т'фа е по-скоро заради външността иначееее...... безразличие..
Изпитвам някаква носталгия за времето, в което бяхме заедно, но не мисля, че бих пробвала пак да бъда с него ..
Първоначално написано от TheBeliever
... Живей с мечти, а не със спомени ...
съжалявамПървоначално написано от relax4o
мислех ,че ще се оправите. И аз бях така ..мина половин година от раздялата ,все още имам нещо,но остана в графа приятелство
![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
ами все още чувствам нещо ...![]()
Scars remind me, of just how far that I've come .. !
Бих казала омраза,въпреки че е много силна дума ,но той си го заслужава след нещата ,които ми причини!!!
Зависи към коя, с всички е различно.
Първата ми много я обичам и ценя и е един от най-важните ми хора въобще.
Другата по-добре да не я виждам.
Към последната са приятелски и добронамерени![]()
Първоначално написано от kristito3
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
ами приятели сме, но нищо повече![]()
Никви. Отначало ги мразя щот винаги съм преебания, после са ми безразлични...
Абсолютно никакви, безразлични са ми всичките
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ами в момента изпитвам чисто приятелски чувства .Ужасно много уважание и превързаност много го ценя този човек въпреки че той май ми е безразличен и то напълно но както и да е обеснявемо е след като аз пречаках отношенията ни .Надявам се за в бъдеще да му се докажа че съм се променила и да му спечеля доверието и да бъдем добри приятели нищо повече защото просно това няма как да се случи а и не го вазприемам по този начин.
Отвратителен ми е....Не искам да разказвам с подробности,но ми направи нещо,от което се чувствам адски зле когато се сетя.![]()
Трудно е да опиша.. заблуждавам се, че ми е безразличен, но знам че не е така.![]()
Все ми е тая какво казва, прави, как се държи, с кого е и прочие.![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Ами към бившия... лека омраза, заради това , начина, по който ме нарани , но си иначе общо взето си спомням хубавите моменти... сега не поддържаме връзка и въобще като се видим не си казваме здравей...това е общо взето![]()
Ами истинско и чисто приятелство, въпреки всички проблеми и караници се запазихме като приятели и това адски много ме радва, все пак може да се каже, че повечето, което съм видяла, изпитала, научила го знам от него.. Обичкам си го, но вече не по същия начин
![]()
Първоначално написано от kyklichka01
Тайна. Според мен тя е единствения човек, на когото бих казал, ако се заинтересува... или пък бъдеща приятелка, може би.
хЪх...
Ами... от една страна омраза, от друга безразличие.![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore