- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви чувства имате към Бившия/та
Последният ми приятел ми е безразличен, но и изпитвам някакъв яд към него, заради изневерята и наглоста му, знам ли . . по- добре да не го бях срещала.
Обичам го много![]()
Определено странни... и необясними за мен.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Добри познати,нищо лошо не мога да кажа.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
hhh .. naistina az lichno nemoga da go opisha. No mi lipsva momcheto,koeto beshe nqkoga. Spomenite vseki den sa pred ochite mi.. dori veche 1 godina da ne sme zaedno:X Bolkata i spomenite me presledvat .. i mislq 4e trqbva mnogo mnogo vreme..godini da go preodoleq. No chovek se u4i da jivee s tazi bolka![]()
Ако четеш това.. благодаря за всички хубави мигове. Прощавам ти всичко,прости ми и ти.
Сега е време да продължим. Бъди щастлив където и с която и да си
Нито го обичам вече, нито го мразя... Приятели сме...
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Имах все още нещо,не знам какво,към него,но от ден на ден ми става все по-безразличен![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Противоречиви. Да кажем, че искам колкото се може по-малко неща да ми напомнят за НЕЯ.
Welcome to the Jungle...
Здравей - Здрасти. Дори и приятели не можем да се наречем, но не ме и интересува. Имам си момче до мен ии той отдавна не е в живота ми.
Дрън-дрън
Не съм сигурна, не го обичам, нямам приятелски чувства, защото и приятели не можем да се наречем вече .. но когато го видя, пак част от старите чувства се пробужда..![]()
*сън*
Ча'ай малко, че забра'их коя беше!![]()
![]()
Live now, this is your time!
Вече нищо не чувствам към него. Просто не мога да си обясня защо съм била с него, дразни ме толкова много, че като го видя ми иде да повърна от простащината му.
Към всичките ми бивши чувствата ми са еднакви тотално безразлични миналото си е минало![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Обичям га до полуда.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Никакви...
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori