.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

ПОМОГНЕТЕ !!!!!!!

правихме секс с приятелката ми свърших в презерватива махнах го но нямаше как да се измием защото имаше хора в другата стая, легнахме на леглото и след 10 минути пак го направихме но без презерватив .. да се плашим ли ??

плс без подигравки без псувни и всякакви такива питам защото незнам не е срамно да питам срамно е когато се роди детето моля само сериозни отговори от зрели хора
    aLL SaM Ve eBaL

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    не знам дали да се плашите, но ще разберете след 1-2 месеца.

п;с; извинявай, ама на такива теми, абсурд да ти отговоря смислено...

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Кеф ми прави как предупреждавате на тез теми всеки път, моля без псувни, оффтопик, излишни коментари, обиди, нападки и тем подобните.
    Което значи че до някаква степен осъзнавате какви безмозъчни кретени сте, но не чак до толкова че да отделите 5 минути и все пак да се замислите над това което сте направили.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    не се плаши след 9 месеца ще си проличи

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Всичко е възможно... И да се плашите и да се радвате няма да е от полза... В една позната свършиха и не забременя, а една друга направи аборт- забременяла от предекуационна течност... Всичко е възможно.

Има вероятност да е бременна,трябваше да пие хапче а не да треперите от страх докато си направи тест.

пи4 до колкото знам и съм посещавал 4асовете по биология биоложката каза 4е сперматозоидите умират след 48 4аса да отбележа на 16 съм и нз колко е вярно това но споделям

пи4 до колкото знам и съм посещавал 4асовете по биология биоложката каза 4е сперматозоидите умират след 48 4аса да отбележа на 16 съм и нз колко е вярно това но споделям

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    нека да видя дали съм разбрал правилно - нацапал си си патката със сперма и после си я вкарал в жената, а сега се чудиш дали е възможно да е забременяла?

ми не знам пичага ама аз доколкото разбирам си и вкарал един отбор бели юнаци у пичето и има "лека" вероятност да е бременна.

я кажи сериозно как да не те псуваме а? толкова тъпо нещо наистина не съм чувал скоро.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    нека да видя дали съм разбрал правилно - нацапал си си патката със сперма и после си я вкарал в жената, а сега се чудиш дали е възможно да е забременяла?

ми не знам пичага ама аз доколкото разбирам си и вкарал един отбор бели юнаци у пичето и има "лека" вероятност да е бременна.

я кажи сериозно как да не те псуваме а? толкова тъпо нещо наистина не съм чувал скоро.
    Батка тва напрао ма разби ве човек
    Schhh! Hear the silence...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Както със сигурност си чел- има вероятност. Силно зависи от това в какъв ден от цикъла на мацката сте си играли на родители .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Колкото и да ти се иска да ти кажат, че не е невъзможно.. възможно е хаха.

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Re: ПОМОГНЕТЕ !!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Ma3x
    правихме секс с приятелката ми свърших в презерватива махнах го но нямаше как да се измием защото имаше хора в другата стая, легнахме на леглото и след 10 минути пак го направихме но без презерватив .. да се плашим ли ??

плс без подигравки без псувни и всякакви такива питам защото незнам не е срамно да питам срамно е когато се роди детето моля само сериозни отговори от зрели хора
    ае като не знаеш кога може да забременее 1 момиче въобще за ко са хващате да прайте секс и то без презерватив.... как да не Ви са подиграват
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Супер фен Аватара на radeberger
    Ами зависи, ако не е била в овулация шанса е доста малък. Но пък аз не бих рискувал да правя секс 2-ри път без да се измия и без презерватив при положение, че съм свършил 1-вия.

Доста глупаво от ваша страна.

Няма вероятност
    sleda ot lubovta

Град
    Philippines
    поне да го беше забърсал , ако ще на възглавницата да е!
    Sex is:
    Like "Nokia" - Connecting People
    Like "Nike" - Just do It
    Like "Pepsi" - Ask for More
    Like "Samsung" - Everyone is Invated
    and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !

Мега фен Аватара на gandalfepi4

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Няма вероятност
    аре да спреме да говорим глупости а?

като не знаеш поне не пиши, няма лошо, ама да дрънкаш че някой като ти набие един наспермен уй у шундицата немало вероятност просто се излагаш.

настрана че объркваш чевето допълнително

Фен
    Град
    Дряново
    Споко бе майна.....то не се забремянава толкоз лесно. Аз лично гума не слагам и винаги след първото изпразване правя и още един тек. Понякога дори трети и не се притеснявам , нито съм имал проблеми. Дано да си го изцедил хубаво преди втория акт щото нали знаеш как понякога остава малко в пищова.
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си