- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аборт или Живот на едно дете...
При положение че си ходила при 2ма генеколога и те са ти казали че има шанс детето да се роди увредено, какъв подяволите е смисъла на тази тема? Не че нещо но дори и да ти кажем че няма риск за детето, на кой си готова да се довериш - на 2ма специалисти или на 50 тийнейджъри ?
Искаш съвет ето ти един АБОРТ rlzzzz weeeeeПървоначално написано от Klorian
Познавам двойка, от която мъжката половинка е зависим.
Детето им се роди и изглежда напълно нормално.
Расте и за сега всичко е наред.
Такаче не се притеснявай, дай един живот.
Направи добро дело.
Ако имаш възможност да го гледаш и да се грижиш за него.
Поздрави.
Успех.
Може и да има,може и да няма.Деца с увреждания се раждат дори и при хора,които не са употребявали наркотици.
Aми силно се надявам детето да е здраво.И искренно ти го пожелавам....
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Не мисля, че е добре да го раждаш, след като знаеш, че не може да разчиташ на бащата. По-добре си намери отговорен мъж. А щом вече е употребявал наркотици, е вероятно пак да почне.
Тя писа, че вече не е с бащата. А и тя вече е решила, дали го иска, независимо дали е с него или не.Първоначално написано от radeberger
По темата- аз бих потърсила мнение и от други специалисти, не само гинеколози, не само двама.
Надявам се детето да е здраво.Попринцип има шанс,но щом ти си чиста,би трябвало да е живо и здраво![]()
Рискове винаги има,но затова си има лекари,ще си направиш всичките изследвания,които ти препоръчат и силно се надявам всичко с теб и бебчо да бъде нормално!Все пак си още в началото на бременността,ако му има нещо има време до третия месец ще го открият,та дори и по-късно се правят аборти по медицински причини,дано не ти се налага,но медицината е напреднала и всичко ще бъде наред.Сигурна съм!Успех![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Мило Момиче!
Явно търсиш подкрепа и добър съвет, четеш тук различни мнения и пред теб е въпроса да родиш или да убиеш ( абортираш ) първата ти рожба. Това, че приятеля ти е употребявал наркотик преди две години е минало. Връщаш ме в миналото, когато аз бях 17 годишна, непознаваща живота, несамостоятелна, след къс романс, есенни нощи с любим човек разбрах че в мен расте дете. Нормален сериел- след като разбра че съм бременна, той намери друга, а майка ми реши категорично - АБОРТ.
Това бе първото и последното ми дете !
Годините минаха покрай мен, деца се раждат, растат пред очите ми, някои от моите приятели и съученици имат и внуци, а моя дом е празен, без децки смях, плач или радост. Никога не забравих моето неродено дете, нежелано от баща си, което аз убих.
Не убивай и ти твоето дете. Понякога е първо и последно!!
Бъди щастлива майка; а не нещастна наблюдателка наживота !
Роди си детето, не съсипвай живота си като мен!
Дъщеря ми щеше да е сега 31 години.
Първоначално написано от Red21
Ако питаш мен дари живот и притесненията дали може да е увредено или не, не би трябвало да ти влияят защото никога не е гарант, дири и двамата родители да са "нормални" не може да се гарантира какво ще е детето, така че давайдано да е живо и здраво и вс. най-добро и на двамата
![]()
Да, има вероятност детето да е увредено по някакъв начин, тъй като при употребата на опиати може да настъпят промени в гените на мъжа. А гените се предават на плода 50% мъжа и 50% жената. Няма какво да му мислиш, дете без баща... според теб щастливо ли ще е, ще можеш ли да му даваш всичко от което се нуждае, готова ли си? Задай си пъвро някои въпроси и тогава вземи решение.Първоначално написано от miminko
Спорта пречи на цигарите :P
Значи си бременна,а важното е да се чувстваш сигуренПървоначално написано от Klorian
Усещам признаци на ебавка.......за последно мъж ли си,жена ли си ква си?
И как тогава е възможно жена на 25 години да пише толкова неграмотно ???И мислиш ли,че едни тийнейджъри дето са с 10 години по-млади от теб са по-умни и запознати с тези неща,от една жена на 25 (уж от теб)???
И първо ,като една зряла жена ,мислеща за себе си и за бебето си,би постъпила по-отговорно като се допита до лекари и хора запознати в тази област,а не да се опира до мнението на неопитни още ''деца'',търсейки отговор на толкова важен въпрос.
С няколко думи:
Уж ще ставаш родител,а искаш съвети и отговори от деца???
След време детето си ли ще питаш как да постъпиш в дадена ситуация???
Яко ми намирисва на ебавка,но ако все пак темата е истина,то сериозно си помисли дали си готова да станеш майка!
ами относно аборт или не...не мисля че аборта е решение,защото ако майкати си мислеше същото за теб и теб те бяха премахнали..? а за наркотиците в форуми не можем да ти помогнем,в форумите ако някой е имал същия проблем само той може да ти помогне
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Чудя ви се на акъла, как може да сте толкова глупави и нереонтирани. Да търсите мнение по такива въпроси от хора, които не познавате и нямате представа кои са. Родители нямате ли ? Роднини ? Приятели ? Ако в такъв момент не се консултираш с родителите си, то кога ???
А ако това е ебавка е изключително глупава и безинтересна.
Same shit,different day .
Продай го в ебей ,ама не казвай ,че бащата е наркоман!!!!!!!!!!!!!11
Feed The Trols
Продължавам да се учудвам какви хора има във форума, моля ви се това е сериозна тема ...
П.П - Аз дадох моето мнение по нагоре - Живот за детето![]()
Като чета какви ги пишеш май ти си пропаднал.А дали съм курва ти това не можеш да го знаеш.Първоначално написано от winterfresh4o
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
мн права! особено за последното това нее кученце да кажеш абе ще го храня и то ще порасне това си е човешко създание ще ти трябва адски мн внимание за негоПървоначално написано от rali4ka1