- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви за помош-спешно е !
Здравейте,
аз съм Ива. Преди около месец се ''запознах'' с едно много красиво момче.Запознахме се по скайпа,а той е от моето училище,но е 2 години по-голям от мен.Казва се Пешо.Запознахме се по скайпа и той ми каза,че съм много хубава.В училище не си говорехме.Той ме гледаше постоянно,идваше пред класната ми стая.По скайпа ми пишеше и ми пращаше целувки и аз реших да му призная,че го харесвам. Отговора беше - ''и аз те харесвам Иве'' .Писахме си пак в продължение на няколко дена,но се сдърпахме малко,след това му писах глупости и той ми каза ''бягай'' . В училище беше казал на наш приятел,че не ме харесва въобще,а продължава да ме гледа по същия начин,даже се обръща,но не ми пише и казва,че си има гадже,че аз не съм говорила с него в даскалото ,а как да го заговоря като той постоянно говори с някох,който не ми е приятен.Както и да е аз знам,че няма гадже защото ми пращаше целувки и изведнъж-имам си гадже.
Моля ви кажете ми какво да правя,защото съм много привързана към него.![]()
ем направо питай Пешо, дали иска да сте нещо повече от приятели и да пробвате дали ще се получи нещо... и така, не можеш ли да мислиш сама?
Еми кажи му го, де.. по скайпа !
Като не можеш на живо поне му го напиши за да ти олекне..
Страхувам се,незнам каква ще е реакцията му.Преди ми пишеше сега въобще не ми пише .![]()
Тогава се откажи.Защо да се излагаш,заради момче.Знаеш ли колко много има ?Първоначално написано от ivetyy
Като ти е казал,че не те иска, не се бутай.
Харесвате се , в едно даскало сте ,ама не си говорите ,а само се зяпате ?!![]()
Както и да е..
Остави го малко време така.. пък ,ако наистина те харесва ще се върне..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Колко дена не ти е писал?Ако до 3 дни също не ти пише зарежи го, няма смисъл да страдаш заради него....![]()
Предu да поuскаш, помuслu какво сu дал...[!]
Детски му работи. Живота си по скайп ще изживеят...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Днес в автобуса се надигаше за да ме гледа и в даскалото се разминахме и той се обърна.... Когато тръгна към него,той бяга как да го заговоря и аз искам но...![]()
+1Първоначално написано от Linns
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Знаеш, че си няма гадже, защото ти праща целувки?!Може наистина да е свободен, но целувките не са показател. Назад си с материала.
Според мен ако наистина има интерес, ще те заговори и от там нататък съдбата ще реши какво ще става.
btw наблягайте на общуването на живо, зарежете скайпа.
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Намерил е по-готина путка.
all day... all night... what the fuck?!
Целувки като ''целувам сочните ти устни'' и като ''целувам те Иве'',а не '':*'' ... Иии не мисляя,че си е намерил по-готина п***а,'щтото ако си беше намрил,щтях да го видя с нея,или да разбера,защтото отгоре на всичкото живеем и близо един до друг ...![]()
хаха какво успокоение самоПървоначално написано от ScarletBite
![]()
таа Иве сега душичке златна ако не иска да говори с теб .. значи няма смисъл да бягаш след него като някфо кученце .. отказвай се .. ясно че е поредния тъпак който не знае кфо иска.. има ги многооооо други :P .. а ако си ината и тооооолкова много вече примираш за него не му пиши 1 седмица не го поглеждай или го гледай на криво не му досаждай ще видиш че ще му стане тъпо .. и ако през тфа време не ти пише .. пиши му просто едно '' :P '' пък квото стане .. но по добрата идея е да го за**еш .. сама си решаваш как да постъпиш
![]()