.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Моля ви за помош-спешно е !

Здравейте,
    аз съм Ива . Преди около месец се ''запознах'' с едно много красиво момче.Запознахме се по скайпа,а той е от моето училище,но е 2 години по-голям от мен.Казва се Пешо.Запознахме се по скайпа и той ми каза,че съм много хубава.В училище не си говорехме.Той ме гледаше постоянно,идваше пред класната ми стая.По скайпа ми пишеше и ми пращаше целувки и аз реших да му призная,че го харесвам. Отговора беше - ''и аз те харесвам Иве'' .Писахме си пак в продължение на няколко дена,но се сдърпахме малко,след това му писах глупости и той ми каза ''бягай'' . В училище беше казал на наш приятел,че не ме харесва въобще,а продължава да ме гледа по същия начин,даже се обръща,но не ми пише и казва,че си има гадже,че аз не съм говорила с него в даскалото ,а как да го заговоря като той постоянно говори с някох,който не ми е приятен.Както и да е аз знам,че няма гадже защото ми пращаше целувки и изведнъж-имам си гадже.
    Моля ви кажете ми какво да правя,защото съм много привързана към него.

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    ем направо питай Пешо, дали иска да сте нещо повече от приятели и да пробвате дали ще се получи нещо... и така, не можеш ли да мислиш сама?

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Еми кажи му го, де.. по скайпа !
    Като не можеш на живо поне му го напиши за да ти олекне..

Страхувам се,незнам каква ще е реакцията му.Преди ми пишеше сега въобще не ми пише .

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Ако не опиташ, няма да разбереш ..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от ivetyy
    Страхувам се,незнам каква ще е реакцията му.Преди ми пишеше сега въобще не ми пише .
    Тогава се откажи.Защо да се излагаш,заради момче.Знаеш ли колко много има ?

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Като ти е казал,че не те иска, не се бутай.

Харесвате се , в едно даскало сте ,ама не си говорите ,а само се зяпате ?!
    Както и да е..

Остави го малко време така.. пък ,ако наистина те харесва ще се върне..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Колко дена не ти е писал?Ако до 3 дни също не ти пише зарежи го, няма смисъл да страдаш заради него....
    Предu да поuскаш, помuслu какво сu дал...[!]

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Детски му работи. Живота си по скайп ще изживеят...
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Днес в автобуса се надигаше за да ме гледа и в даскалото се разминахме и той се обърна.... Когато тръгна към него,той бяга как да го заговоря и аз искам но...

Цитирай Първоначално написано от Linns
    Еми кажи му го, де.. по скайпа !
    Като не можеш на живо поне му го напиши за да ти олекне..
    +1
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Супер фен
    Знаеш, че си няма гадже, защото ти праща целувки?! Може наистина да е свободен, но целувките не са показател. Назад си с материала. Според мен ако наистина има интерес, ще те заговори и от там нататък съдбата ще реши какво ще става. btw наблягайте на общуването на живо, зарежете скайпа.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Намерил е по-готина путка.
    all day... all night... what the fuck?!

Целувки като ''целувам сочните ти устни'' и като ''целувам те Иве'',а не '':*'' ... Иии не мисляя,че си е намерил по-готина п***а,'щтото ако си беше намрил,щтях да го видя с нея,или да разбера,защтото отгоре на всичкото живеем и близо един до друг ...

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Намерил е по-готина п***а.
    хаха какво успокоение само
    таа Иве сега душичке златна ако не иска да говори с теб .. значи няма смисъл да бягаш след него като някфо кученце .. отказвай се .. ясно че е поредния тъпак който не знае кфо иска .. има ги многооооо други :P .. а ако си ината и тооооолкова много вече примираш за него не му пиши 1 седмица не го поглеждай или го гледай на криво не му досаждай ще видиш че ще му стане тъпо .. и ако през тфа време не ти пише .. пиши му просто едно '' :P '' пък квото стане .. но по добрата идея е да го за**еш .. сама си решаваш как да постъпиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си