.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Помощ, моля

Здрастии .. Такаам един лееко може би сериозен проблем- наскоро си взех лаптоп и ами мисля, че има вирус - проблемът е че не мога да се ссправя с него, защото когато примерно напиша на латиница в гугъл антивирусна или пък вирус и прозорецът се затваря.( включително и имена на антивирусни) Също онова там флагче за нови съобщения и ъпдейти( сори, не съм се запознала напълно с Уиндоус 7) ми показва, че Уиндоус Секюрити Сентър е изключен, а когато искам да го включа, не ми дава. Така че ... помощ, моля!!

Супер фен
    а антивирусна имаш ли инсталирана ? ако нямаш пробвай да инсталираш Avira Personal има я в замунда и е безплатна след инсталацията ще се update-не и сканирай за вируси ...

Ммм Kido...яко...не слагай флашки...ще ги зарази...Няма да успееш и да инсталнеш антивирус. Единствения начин за който се сещам, сваляш харда, закачаш на друг компа и фул скан и бършеш гадината. Другата опция - преинстал на Уина със пълен формат.

Btw Avira gi бърше, ако го хване!

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Повече от фен
    Най-добрия вариант според мене е формат и нов уиндолс...

Град
    Svoge
    Цитирай Първоначално написано от Foreverbg
    Най-добрия вариант според мене е формат и нов уиндолс...
    да прав е...по-добре си го преинсталирай цялостно и после ще си знаеш че всичко си е както трябва
    Ако опитате да потърсите "taskata" в Google, няма да стане. Защото Google знае, че не ти намираш taskata, а той теб...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си