- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво иска от мееен???
Имам една приятелка която адски много обичам и харесвам но отношенията помещду ни са много странни. Чатим си по скайп почти всеки ден от няколко месеца насам и многократно ми е казвала колко много ме обича и аз също съм и го казвал естествено. Имали сме спорове и сдърпвания нали и в такива моменти ми казва колко е привързана към мен и че не иска да ме изгуби. Запознахме се онлайн и пътите които сме излизали заедно се броят на пръсти. Проблемът е там, че тя е другата смяня на даскало и имаме възможност да се виждаме 2 пъти в седмицата без събота и неделя и то за кратко. Въпреки това много пъти съм и предлагал да излеземи тя ми отвръща с "ще се срещам с брат ми/една приятелка/имам много да уча/намах батерия на тела/ не го чух..." Но ако човек види какво си чатим не ще си помисли чи ходим, ами ще е убеден. Мисълта ми е че ми се вижда хипер абсурдно винаги да е заета и това адски ме тревожи..и ме кара да се съмнявам дали иска нещо повече. Веднъж директно я попитах какво изпитва и иска от мен и ми каза че нямало за какво да се тревожа...Не искам да я изгубвам, напротив
Ако сте имали подобни преживявяния или пък не но все пак имате опит моля ви помагайте предложете ми какво да правя![]()
ами всичко може да означава..
или е срамежлива/има някакви подобни притеснения
или си има друго момче в момента и не може да се виждате,но не иска да те губи
или просто й е приятно да си флиртува,но не те харесва
или те харесва само като другарче и не иска да те губи ако се засрещате
или наистина е заета
или техните не й дават да излиза с момчета
..
То варианти колкото штеш но не разбрах кое е по добре.. да продължавам ли да опитвам или да спра да храня надеждите?![]()
Ми според мен ти си много привързан към нея и ако я игонираш само ще ти стане още по-гадно ,но все пак ти трябва да си решиш. Все пак пробвай да говориш пак с нея по тая тема![]()
Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]
Супер злобно те мотае
В класацията си на предпоследно място в резервите..... Можеш да правиш каквото си искаш, но полза няма да има. Тя ще продължи да те мотае
А да - и тя не изпитва нищо към теб.
Ще е хубаво да си преразгледаш нагласата за момичетата и да се отървеш от шморци-поведението, което имаш към тях. В противен случай ще се разочароваш прекалено много пъти. Разбира се неоснователно.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не съди по думите,а по действията.Върти те на пръста си много яко.Така че внимавай![]()
Не е задължително да те мотае и т.н. Просто, питай я да излезнете и ако ти се оправдае с нещо тъпо, направи скандал, само тогава ще разбереш какво наистина става..
flyingmonkey уй да е да то набият... ама то акъл.
Толкова повърхностно ли трябва да мислим за всяко нещо? Ако не шава - значи е умряло.
Dr. Gregory House
Ама грам не си интересен, но за сметка на това си ми много смешен, защото си мислиш, че знаеш всичко и разбираш от всичко хахха, направо падам от смях като ти чета постовете, особено като почнеш да се преглагаш във форума, което определено ще ми направи плочкиПървоначално написано от valdesbg
![]()
Предлагам ти да се скриеш от мишата дупка, от която си излезнал и да не се показваш повече![]()
Предлагам ти да те подаря на пича от подписа тиТой ще знае какво да прави с теб.
Dr. Gregory House
Аз пък предлагам да ти подарят това за коледа:
Защото гледам ти е трудно, тъкмо ще можеш да се оттървеш от мъките (:
стига спам моля ви![]()
Първоначално написано от flyingmonkey
Баси филма ...
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
какво ще рече това? какво да ми е поведениетоПървоначално написано от valdesbg
![]()
Случвало ми се е да се запознавам с момчета по скайп.В интернет уж всичко е наред,но в действителност не е.Не се заблуждавай.В чата е едно,в реалността коренно различно.Намери си приятели от твоя град и общувайте наживо.По-истинско е.
Ами просто и каже,че искаш да излезете и я питай кога може.. ако измисли нещо ... най-вероятно не търси нищо сериозно, а някой с който да се зарибява в скайп.
Може да я е срам да излиза с теб.. или да се срамува именно от теб..
Друг вариант е да те обича само като приятел, но да не знае как да ти го каже..
Но пък може и наистина да е заета..
Явно ти е показала, че държи на теб, значи не е това причината..
Когато сте заедно на живо я питай последно, какво мисли за вашите отношения, иска ли нещата да се променят, как мисли да се развие вашето приятелствоСам ще разбереш какво да правиш в зависимост от отговора й, но започне ли да увърта - подобре се откажи, защото при този вариант или не знае какво да прави или не иска да правите нищо
![]()
И тя не знае какво иска. Но..мисля че, главно и харесва да 'се сваляте' и дотам и стига интереса. Не ти трябва такава мацка![]()
То момиче бре, не мож го разбрапоне човек да беше, уви бе уви
хЪх...
срамежлива е ? незнам просто предлагай и вече![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Да жените незнаят какво искатПървоначално написано от Shiz0
Ако ти откаже 2 3 пъти значи край поговорете
Току що я помолих утре да излезем и тя отвърна цитирам : "остави ме моля те не съм в настроение ще стане само по лошо" Това е......това бяха половин година на вятъра всеки ден всяка вечер от която запълнена със свалки, обещания и споделяне......... вече се чудя дали остана поне едно свястно момиче на тоя свят......няма даже и емотиконка която да опише как се чувствам в момента