Малко е дългичко... но това е най-късия вариант. Преди 1 месец се скарах с единственото момиче, което съм обичал... запознахме се когато бях 9-ти клас, сега сме 12-ти. Бяхме приятели 4-5 месеца и след това тръгнахме... естествено след като бяхме толкова дълго приятели беше доста тегаво, но както и да е. Нещата си бяха нормални... много се карахме, и двамата сме инати и като цяло с по-специални характери (мнение на приятели)... Аз съм много избухлив и .... обидих я не 1-2 пъти ами 5-6. Не знам как успявах, но всеки път се сдобрявахме и... се държахме все едно нищо не се е случило (е, първия път ми прости трудно)... Тя ми е казвала, че ако не избухвам така... ще е супер хубаво, но не го решавам аз. Паля се, но наистина я обичам и всеки път и обеснявам, че ако съм я обидил или ако съм се ядосал, не е защото я мразя, а защото я обичкам, просто съм ревнив понякога или мразя когато не споделя за някои проблеми и аз се филмирам... абе ужасно гадно се държа с нея когато си вкарам някой филм. Последния път я накарах да избира между това да ми отговори на един въпрос и това да бъдем заедно, но тя май също реши да ме "изпита" и нещата се объркаха... обидих я за пореден път (нямам оправдание, знам че съм тъпак, не е нужно да ми го казвате)... Тя не ме е обидила нито един път, поне не директно... познаваме се отлично, усещам я, че има чувства към мен... От 1 месец ме игнорира напълно... Поканих я да се видим... не поиска, помолих я за 1 месец тест период... не иска. Помолих я да си останем приятели, а не да се подминаваме така... освен това няма да имам право да ревнувам и ще сме в добри отношения.. пак отказа и аз мисля, че причината е в това, че опитахме 2-3 пъти да си бъдем само приятели, но като се видим 2-3 пъти и... ... Затова ме игнорира така... не знам какво да направя... имайте в предвид, че не мога да се свързвам с нея по телефона, блокирала ме е в скайп, не ми се ходи до тях, за да не обяснявам на баща и нищо. Единствено мога е да я пречакам на път за училище (опитах 2 пъти... подмина си ме, не ми стиска да я задържа , не искам да бъда груб на живо)... А и всичките обиди са били виртуални, смисъл на живо я обидих само 1 път и... до днес съжаляваме и двамата... Последния път се представих за друг в скайп и тя ме позна след 20 мин. чат... още от началото знаеше кой съм, аз го знаех и написах едно нещо, което само аз пиша и тя ми каза "добър опит, чао" и ме блокира... след 10 мин и поисках ново пълномощно и тя ми изля всичко, което я мъчи... НО този път просто нямам нито един коз, освен това, което и казах за обидите. Наистина съм готов да и бъда приятел без да очаквам нищо, но и на познати не е навита. Кажете ми как бих могъл да оправя нещата (само ако знаете, знам че аз съм си виновен, моля ви... не коментирайте грешките ми защото, никой не знае по-добре от мен какво загубих). Благодаря предварително на всички... за почти 3 години няма как да кажа всичко, мисля че най-накрая дойде края, дори и да има чувства още, скоро няма да е така... А... скоро и двамата имаме РД... Давам ви тази информация за да измислите нещо вместо мен, понеже ще ми гръмне главата... Момичето е страхотно, с характер и много мила и хубава и... абе не знам как ми прощаваше толкова пъти, чувствам се сякаш съм най-големия измамник... А... и още нещо... тя обеща да не ме игнорира, а аз да не я обиждам. И двамата нарушихме обещанията си... Когато се опитам в скайп по някой или чрез пълномощни (колко ниско паднах обичкам я) да и обясня нещо и... усещам когато и докосна сърчицето... тя излиза от скайп... Когато и кажа.... "Ако ти досаждам или ме мразиш... моля те кажи ми за да не те тормозя"... тя не ми казва нищо. Няма начин да не ги чете (100% сигурен)... Не знам, сякаш иска нещо да направя, но мисля, че ако направя нещо романтично (знам какво обича ест.) ще се сдобрим, но не мисля, че ще е добре за нея, затова мисля, че да сме приятели е единственото възможно нещо, просто трябва да я накарам да ми прости, без да използвам чувствата и като мой коз. (ако съм пропуснал нещо важно да кажа, питайте ме)
Кажете ми... как е възможно това, дайте ми някакви идеи и не ме упреквайте, моля