най-интересното ми запознанство беше в 8 клас ново училище ии на 15 септ.. още си харесах едно момче 11 клас засичахме се по коридорите ... усмивки погледи ала бала ноо не се познавахме и след 1-2 месеца започнах да получавам смс-и от скрит номер незнаех кой е човекът отсреща но въпреки това си пишех смс-и с него и си говорехме редовно по телефона беше ми приятно ии стана така че един ден беше сряда аз имах 7 часа той е имал 8 часа ии излизам от уч.. ии си говорим по телефона като аз за 100-ен път го разпитвам кой е и някой отзад ми викна вики.. ии се обърнах и в този момент се сблъсках с едно момче ии двамата казахме едновременно извинявай и го чухме в слушалките на телефоните като го погледнах беше момчето което си бях харесала на 15 септ.. и започнахме и двамата да се смеем и той после ми каза че нарочно се е блъснал в мен ии да не разказвам нататък .... ии така се запознахме още се смеем на този момент ..винаги ще го помня, това е все още много специален за мен човек когото много обичам :P