.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив

На 18 Всичо е позволено!

На 18 години,всичко е позволено.Искате ли пак да се върнете в дните през които нямахте толкова много отговорности и задължения.
    Според мене човек се ражда именно на 18 защото на тази възраст всичко му е позволено пример;Да започне работа и следователно да искарва пари за себе си,също така може да започне шофиьорски курсове и да искара книжка след ,като я вземе позволено му е да шофира.Вече е напълно позволено да се сключват договори , да се теглят заеми и най-важното да нямаш вечерен час-не,че някой го спазва де Това е лично за мене е живот.В сравнение с нещата които изброих не си ли пълнолетен неможеш да ги правиш Истинкият въпрос е:Как е да си на и повече от 18 ?

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Не е точно така, според мен, дори да нямаш 18, пак можеш да караш кола, без значение имаш ли книжка, можеш да го направиш по всяко време (разбира се на подходящо място), същото важи и за работата.......
    Предu да поuскаш, помuслu какво сu дал...[!]

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не всичко на 18 е позволено..
    Или,че пък когато вече си пълнолетен
    може да направиш всичко,без някой да
    ти се бърка..Всеки си мисли така,
    особено когато сме в тийнейджърските
    си години и искаме да пораснем много
    по-бързо от обикновеното..
    А кола наистина може да се кара,преди да
    си станал пълнолетен,без книжка..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Дочаках денят в който ставам на 18 с голямо нетърпение, но сега не е толкова хубаво колкото си мислех. Наистина са позволени повече неща, но аз все още съм зависим от родителите си, което означава, че трябва да ги слушам. Не бързайте да пораствате, а си живейте детските години както си му е реда. Има време за всичко.

TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Мисля, че книжка за мотор се вземаше на 21 пък и дали си на 18 или не все тая

аз след 10 месеца ставам на 18, но мисля, че нищо няма да се промени

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    Мисля, че книжка за мотор се вземаше на 21
    До 50 кубика/категория М на 16 години си с книжка.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    Мисля, че книжка за мотор се вземаше на 21
    До 50 кубика/категория М на 16 години си с книжка.
    Ами просто няма смисъл на 16 да караш курсовете,като на 18 Б категорията включва и 50 кубика мотопед,няма смисъл колата си е кола!

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Вместо да се радвате,че парите ви идват на готово вие бързате да порастнете...
    Кво да се радваме,то тея пари никога не стигат ...

Мега фен Аватара на xoxi
    Да, на 18 всичко ти е позволено, но и отговорностите ти стават в пъти повече. Може и да си на седмото небе известно време, но като се сблъскаш с действителността ще видиш, че не е толкова лесно и въобще няма да е толкова приятно.
    Не виждам защо всички бързат да пораснат. Детските години са едни от най-запомнящите си. Годините, които след време ще ти липсват до болка и към които винаги ще искаш да се върнеш, но няма да можеш по никакъв начин и то именно заради това, че вече си 'голям' човек, имаш отговорности и трябва да мислиш за тях.
    И спря да се върти за миг земята..

ще караш кога преди 18 ако вашите имат парички защото ако се някой разорени и хванеш трабанта на баща си и та спрат после на баща ти се пише за това не дейте да говорите така а за след 18 верно първите 5-6 години отново се живеят както преди нали смисъл ако има кой да те спонсорира даже по хубаво ще си живееш от колкото като малък а ако не към 19-20 вече трябва да хващаш занаята и да се блъскаш цяла седмица за да може петък вечерта да се отпуснеш или да се събереш с познати така че и от двете страни си има предимства и недостатъци

Не за всеки е така че като станеш на 18 всичко ти е позволено! Аз вече съм на 18 и няколко месеца и още никаде не ме пускат да излизам вечер,да си имам приятел,да изкарам курсовете.И какво като съм пълнолетна голям... х*й ! Поне се радвам за другите Наще все ми казват като си вземеш живота в ръцете и кел файда като съм станала на 30 години тогава да почна да живея ! И все пак радвам се за тези,които могат да се забавляват и т.н

Цитирай Първоначално написано от dandan
    Не за всеки е така че като станеш на 18 всичко ти е позволено! Аз вече съм на 18 и няколко месеца и още никаде не ме пускат да излизам вечер,да си имам приятел,да изкарам курсовете.И какво като съм пълнолетна голям... х*й ! Поне се радвам за другите Наще все ми казват като си вземеш живота в ръцете и кел файда като съм станала на 30 години тогава да почна да живея ! И все пак радвам се за тези,които могат да се забавляват и т.н
    е ти сиг си момиче за това те дъжат изкъсо

да и какво като съм момиче ... баси другите как ги пускат .. и аз искам

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Не всичко на 18 е позволено..
    Или,че пък когато вече си пълнолетен
    може да направиш всичко,без някой да
    ти се бърка..Всеки си мисли така,
    особено когато сме в тийнейджърските
    си години и искаме да пораснем много
    по-бързо от обикновеното..
    А кола наистина може да се кара,преди да