Намираш си песента в тубата, конвентираш я в мп3 и я сваляш![]()
Няма да питам, дали и в живота си такъв/такава, ще ти намекна лекичко кво имам в предвит: ако песента я има в сайтовете за dl ще бъде ли принуден да я търси по форуми?!?!Първоначално написано от LaffyTaffy
![]()
П.П. пич ако я намериш драсни ЛС че и аз я търся от доста време![]()
няма дума sleap, подписа ти е фейлПървоначално написано от Waterpolo1997
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Kъде си я чул тази песен ? Търсих я на всевъзможни места, обаче никъде не видях да я има, за да я чуя ?
Fuck all them h8rs
Fuck all them hoes !
Да не би да става въпрос за "Прости ми/Живот и свобода за всички"?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Къде си я чул тази песен ? Търсих я на всевъзможни места, обаче никъде не видях да я има, за да я чуя ?
Fuck all them h8rs
Fuck all them hoes !
Ето от тук съм я чул: http://vbox7.com/play:8272cbfe
@TheBeliever Нестава въпрос за нея песен.
то ти си си фейл от всякъде, така че не смятам че си човека, който тряа да говори.Първоначално написано от gandalfepi4
Иначе на въпроса за песента. Да няма повече неразбории и "ама аз не съм я чувала тая песен", "от къде я знаете" , "как аз като знам цялата дискография на бг хип-хопа не я знам".
До колкото знам песента е от новия им албум където трябваше да излезе това лято, но уви остави ни да чакаме. Песента е включена в микса (а той както може би се досещате представя албума). Идеята е ако песента е излязла (в което почвам да се съмнявам) дали някой я има. Както на мен, така и на всички останали, които искат песента ненужни и безполезни коментари не ни трябват. Мен лично ме интересува "Да. http://**********.bg/" и или поне идея водеща до нещо друго от "тегли конвертор и си я свали от тубата" щото търсих в тубата, шишето, чашата ся се ровя в лъжицата но също я няма.
албума го пуснаха за свободно теглене..и тая песен я няма в албума и не е пускана за свободно теглене
това ще стане може би по-нататък..
Това вече беше полезно ^_^ мерси. а може ли линкче с албума ако знаешПървоначално написано от BioX
![]()