- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лорис и Гарниер
Здравйте! Такам...взех си ето този шампоан на Лорис и този балсам на Гарнниер (които ще покажа по долу). Та понеже още не съм ги ползвала искам да попитам какво мислите за тези два продукта?
![]()
Този шaмпоан не ми харесва - най-малкото опитват да го продават с лъжа. Някой преди него да е чувал за змийско "олио" и че то е полезно за косата? И да има такова на опаковката си пише, че всъщност то не присъства в състава му, а само ефектът му е такъв. Като му видиш етикета освен един куп силикони отзад нищо няма да има.
Серията на Garnier не е чак толкова лоша.
Амии шампоана не съм го ползвала,ама и не мисля да го пробвам.Маската на Лорис е прекалено прехвалена,не е кой знае какво според мен.
На Гарниер балсама е хубав,точно този не съм ползвала,но съм ползвала други и съм оставала доволна!
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Ако ме караш да избирам между Лорис и Гарниер 100% съм за Гарниер!![]()
Маските на Лорис са невероятни! Преди се бях изрусила, косата ми беше адски зле...суха като слама. Е боядисах си се отново в черно и почнах да ползвам маската на Лорис и още от първото измиване се видя разликата. Най-после можеш да премина с пръсти през косата си без да си ги заплета. Косата ми стана много по-мека, с блясък и много по-жива и красива.![]()
Косата ми беше много суха , и си взех този шампоан и маската и смея да кажа , че съм много доволнаИзхабих 2 опаковки от шампоана и сега си взех хининов.. ;]]
... Живей с мечти, а не със спомени ...
На Гарниер продуктите като цяло не са лоши.
Шампоана на Лорис не съм го използвала, но от маската със Змийско олио не съм доволна изобщо, прекалено прехвалена е.
Тази с шоколад и кератин е много по-добра.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
От балсама на Гарниер ми излезе пърхот,според мен продуктите на Гарниер Фруктис са по - добри.А пък за шампоана не мога да ти кажа,използвала съм маската и не е нищо особено![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.