.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите

Лорис и Гарниер

Здравйте! Такам...взех си ето този шампоан на Лорис и този балсам на Гарнниер (които ще покажа по долу). Та понеже още не съм ги ползвала искам да попитам какво мислите за тези два продукта?

Този шaмпоан не ми харесва - най-малкото опитват да го продават с лъжа. Някой преди него да е чувал за змийско "олио" и че то е полезно за косата? И да има такова на опаковката си пише, че всъщност то не присъства в състава му, а само ефектът му е такъв. Като му видиш етикета освен един куп силикони отзад нищо няма да има.
    Серията на Garnier не е чак толкова лоша.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Амии шампоана не съм го ползвала,ама и не мисля да го пробвам.Маската на Лорис е прекалено прехвалена,не е кой знае какво според мен.
    На Гарниер балсама е хубав,точно този не съм ползвала,но съм ползвала други и съм оставала доволна!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ако ме караш да избирам между Лорис и Гарниер 100% съм за Гарниер!

Маските на Лорис са невероятни! Преди се бях изрусила, косата ми беше адски зле...суха като слама. Е боядисах си се отново в черно и почнах да ползвам маската на Лорис и още от първото измиване се видя разликата. Най-после можеш да премина с пръсти през косата си без да си ги заплета. Косата ми стана много по-мека, с блясък и много по-жива и красива.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Косата ми беше много суха , и си взех този шампоан и маската и смея да кажа , че съм много доволна Изхабих 2 опаковки от шампоана и сега си взех хининов.. ;]]
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    На Гарниер продуктите като цяло не са лоши.
    Шампоана на Лорис не съм го използвала, но от маската със Змийско олио не съм доволна изобщо, прекалено прехвалена е.
    Тази с шоколад и кератин е много по-добра.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на j_adore2
    От балсама на Гарниер ми излезе пърхот,според мен продуктите на Гарниер Фруктис са по - добри.А пък за шампоана не мога да ти кажа,използвала съм маската и не е нищо особено
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си