- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обезкосмяване на интимните части
Хора имам един въпрос към вас .. моля ви споделяйте мненията си :oops: С какво си махате космите на триъгълника и как става гладко , грубо , меко и т.н ? С бръснарско ножче много ли грубо става ? :) :)
Първоначално написано от ibojilow
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
вредно е и нехигенично тва махане на косми.. ама както искаш![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Със самобръсначка е по-лесно.Може и с кола маска,но повече боли.
Първоначално написано от xKiFlA
![]()
а по- добре ли е отдолу да си като..... гора?
![]()
омфг
![]()
Имам приятелка,която е на 17 и не се е обезкосмявала,защото момичето и съвременно момиче,а не надута кучка <-- извинявам се,но е така..ако имаш пробле с космите-разбира се се обезкосми,но ако нямаш-си чакай времето,така мисля аз !![]()
![]()
Какво имаш впредвид под "съвременно момиче" с Балкана отдолуПървоначално написано от doney
![]()
![]()
и кво е тва време като вчерашни пикли се обезкосмяват
![]()
![]()
![]()
Аз не го правя щоту съм надута кучка просто ми е некомфортно и нехигиенично да имам гора там доло ...Първоначално написано от doney
да..по хигиенично е .Първоначално написано от danibebi
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Грешен раздел.
По въпроса има изобилие от теми.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!