Здравейте!Историята ми следната..
Ходя с едно момиче от 2 години близо(малко по малко)много бяхме щастливи заедно но към петия шестия месец от нашата връзка започнахме много да се ревнуваме,за всякакви простотии…и така вече 2 седмици сме разделени,причина – непрекъсната ревност от моя и от нейна страна..През първата седмица от нашата раздяла беше като един вид инат,кой на кого ще се обади или потърси другия( и двамата сме рогати зодии,инати).Така минава вече 1 седмица,на втората седмица аз не издържах и я потърсих-скайп- телефон.Исках да се съберем отново,но уви тя не искаше,причината беше,че и беше омръзнала тази наша ревност…Нямах друг избор и просто се усамотих и размишлявах върху нещата и разбрах,че ревноста само ще ни разбие връзката,така аз бях решен да започнем на ново,на чисто,без ревност.Предложих и разбира се този вариянт но тя отново не се съгласява,незнам защо?.Може би не е убедена във моята промяна (макар че ревноста не беше само от моя страна,а взаимна ).Незнам какво да правя,до преди 3 дена непрекъснато и писах и звънях да сме отново заедно със различно отношение един към друг,но тя не иска и не иска,даже ми каза,че не ме обичала,но това не го вярвам просто го казва според мене за да спра да я търся.Говорят си с майка ми и т.н и съм сигурен,че ме обича още.Незнам незнам.сега я уставих без да я търся и пиша 2 3 дена и тя сама ме потърси вчера,уш да види кучето (имаме кученце) но не вярвам кучето да е причината за която тя ми се обади,по късно вечерта по скайп си писахме чисто приятелски,после аз и предложих да излезем днес на кафе да разходим кучето и да се видим(като приятели,разбира се че съм намислил нещо :) ) и тя в първия момент ми каза че щяла да излиза с приятели и щяла да ми се обади ако има възможност.Не мога да си обясня,че ще има по важна среща от това да се видим.Но все пак съм сигурен,че тя няма да излиза с никой просто ми го казва да ме пробва дали я ревнувам,аз разбира се не и направих проблем и казах,че няма проблем и да ми звънне когато иска.Но по късно тя ми каза,че не искала да излиза с мен,даже като приятели, защото знаела какво ще стане – щели сме да се саберем отново (това ме навежда на мисълта,че тя има още чувства към мен и ако ме види или ако сме заедно на вънка като приятели просто няма да можем да си устоим,така да се изразя.Така тя не иска да излиза с мен даже като приятели.следвователно и написах,че няма да я търся вече,щом иска да няма никакъв контакт с мен.Дайте си мнението ако може защото наистина вече незнам какво да правя :(
А може би трябва да обмислиш варианта, че тя наистина не иска вече да е с теб. Може да има все още някакви чувства - привързаност, уважение, даже сексуално привличане, но просто да не иска да продължава тази връзка.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
дайте още мнения де :(
Може да си мисли, че дори и да се съберете, ще е както преди и ревността отново ще се появи. Имаш два варианта само. Или да я оставиш и да продължиш, или да се опиташ да и докажеш, че си се променил.
Макар че ме съмнява само ревността да е причинала раздялата. Сигурен ли си, че още те обича и има някакви чувства към теб? Може просто вече да не иска да сте заедно.
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Ами фактът,че казва "не искам да излизаме,защото ще се саберем отново" има още факти който ме карат да си мисля,че ме обича.Но просто не знам как да и докажа промяната ми.
За да можеш да и покажеш промяната, трябва първо да я убедиш да ти даде втори шанс. Пробвай да не я търсиш толкова често, но от време на време и предлагай да излезете или да дойде да види кучето. Само гледай да не станеш прекалено нахален. Ако наистина те обича, все ще се съгласи да се видите и да поговорите.
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Благодаря ти за бързия отговор.До преди 3 4 дена бях доста нахален но си взех поука и спрях да я търся 3 дни и тя сама ме потърси.след вчерашния разговор с нея не съм я търсил и не смятам,ще и дам малко време за размисъл.Мисля 4е така е най правилно.