- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Очна линия
Препоръчайте някоя хубава, но да не струва 30-40лева :Д.
И да не се размазва и да съхне бързо : )
И ако може да кажете дали ще ми отива :д
цък
пп: От София съм Може да препоръчате някой магазин. (ако това има значение)
Според мен ще ти отива очна линия.Но аз лично не ползвам,затова не мога да ти препоръчам.
Очната линия си е очна линия, а не дреха, която да отива на човек или не...Трябва сама да пробваш един път и сама да прецениш, дали ти прави очине по-красиви и въбоще като цяло! На всеки седи различно. На мен примерно ми харесма, когато има някакви сенки и тогава очна линия. Само така очна линия на голо, въобще не ми харесва. Попринцип хубави очни линии мисля, че има на Max Factor.
Вземи си някоя по евтина,напреимер Импала,за да видиш дали ти харесва как стои,дали можеш да си я нанасяш и тн. и след това вече можеш да си вземеш каквато искаш![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Аз имам на голдън роус обикновена и с писец...тая с писец не я бях ползвала от много много отдавна,защото мислех,че трудно се нанася с писеца,но е много по-лесно!![]()
http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/109...BRUSH.summ.jpg IMPALA , под 5 лева някъде. На мен ми върши чудна работа.
Тази на Импала беше първата ми очна линиямного й се кефех. магазин... в повечето магазини трябва да я има, аз си я взимам от пазара до нас - красна поляна
![]()
И аз съм с тази на "Импала" ..бях си я взела за 3-4 лева,не повече.Има във всички козметични магазини.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
На тая снимка очите ти изглеждат кръгли (не е обида, а факт), затова добре си се насочила към очната линия. Трябва да я изтегляш малко след външния край на окото. Аз имам една яркосиня на Орифлейм и понеже съм с кафеви очи, подчертава чудесно.Първоначално написано от Eos
на импала с четчица пробвай първо... аз си вземам и съм по-доволна от тези където са с писец флумастер ги водят много по-лесно се нанасят !!!![]()
+Първоначално написано от j_adore2
![]()
ще пробвам.
а има ли значение нанасянето![]()
Аз имах на Голден Роуз ама сега съм решила да си взема на Импала с дебела четка,щото на ГР ми беше с тънка,като химикал и ми трепери ръката като си слагам от нея,а с дебела по лесно се нанася.