- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- да се избръсна ли отдолу?
Всичко под ножа (бръснача) / епилатора / коламаската. Все пак сме хора и имаме кожа, а не сме животни, за да пазим козинката. А и естетически погледнато е по-хубаво. Мое мнение.
Няма нужда да се бръснеш тогава... и аз съм на 14 и не съм го правила..Първоначално написано от sexaf7
няма причина за което да го правиш не обръщай внимание на квото се заяждат и пишат![]()
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
точно така ! ;-)Първоначално написано от bybz
Зависи на колко си години - ако си на 13-14 - по добре не защото кожата загрубява и има вероятност да се инфектира. Ако си на 18-19 - вече си с по-здрав имунитет и бръсненето не пречи толкова.Първоначално написано от sexaf7
Има в предвид че поддръжката в това състояние също свързана с доста воляТи решаваш
![]()
Ти си на 14? Оо, мислех, че за по-голяма, нали каза, че живееш сама?! О, добре, извинена си за всичките простотииПървоначално написано от xKiFlA
Попитай майка ти в прав текст дали ходи с храст между краката.![]()
Да а майка ти не знае в кой век е нищо ли4ноПървоначално написано от sexaf7
![]()
![]()
Прави каквото ти решиш. Путката си е твоя.
Майка ти със сигорност живее в панти век
а не бе стой си космата мн ясно че да познавам няколко момичета които не се бръснат и ако зн как ги базикат :Д![]()
![]()
Божеее в кой век живеем .. за бога според мен .. ти сама трябва да си решиш какво да правиш със своето тяло на което ти сама отговаряш, а не майка ти .. но лично според мен е по-добре да го направиш ако наистина има доста и вече са много е добре .. щото представи си събличаш се и ..
БАМ
а пък и ще ти е по леко , след това ще свикнеш и ще го правиш за самата себе си .. Хигиена хораа ..
![]()
Добре ако не го направиш ще ти се наложи един ден да правиш СЕКС ей тогава няма ли да те е срам поне малко от окосмените ти части ??![]()
![]()
Не се бръсна подрязвам космите с ножица.
HVIS LYSET TAR OSS !!!
Много консервативна е майка ти. Изобщо не я слушай ! На нито едно момче няма да му стане приятно ако пред него се разкрие гледка на "некосена ливада".
Истинските турци, а не мангалите в БГ са едни от най-чистите хора на планетата.
Това е ? до лична хигиена.
Сама прицени![]()
Не слушай майка си...![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
НЕ остави си ги и си направи плитка ...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
мн си права доста са космати тия ;дд ама все пак това че бабите и дядовците ви не са се бръснли незначи че и вие нетрябва.Първоначално написано от LovelyGirl
Чак пък и анкета. о.О
П.П: Ако се обръснеш ми направи терлици, плс.
хаха и аз изкамПървоначално написано от CaliforniaBoy
![]()
![]()
Първоначално написано от CaliforniaBoy
![]()
Ти ме уби, човек
![]()
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Аз махам всички косми, защото не мога да ги гледам. (puke) Друг е въпросът, че ако искаш да правиш секс, космите са най-големите страстоубийци.![]()
![]()
![]()
П.С. Аз пък не искам терлици. Баси гнусотията.
Момиче, имаш сериозен проблем със себе си... Не знам нищо за майка ти, обаче щом на 14 годишна възраст не те е научила да можеш да решаваш сама най-тривиални неща от живота, като това дали да се епилираш или не, не знам на какво изобщо те е научила... Аман от хора, които не могат себе си да отглеждат, а създали семейства, че и деца си родили...![]()
![]()
![]()
Може би там и тогава друга съм била ...
Доста глупава тема .. Да си отрежа ли ноктите на краката ?? Пф.. и по темата - имам познат с косачка , ако ти потрябва телефон на ЛС ...
Живота е един , живей така , че когато умреш и гробарите да плачат...