Всъщност тогава беше ти...сега не си ти.Първоначално написано от chemist9009
А целта беше измамане само ти ме излъга
Така или иначе щях да го призная ама нямаеше да е по тоя начин като сега.
Беше ми да си взема изпитите ,и сега съм приета и ще уча там където искам...и то химия!
Няма нужда да ти казвам че и за годините те излъгах. мн ясно че не съм на 13![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Селяни, граждани няма разлика дали си от село или от град. Колкото имаш в главата такъв си, а ти явно си селянка.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Мен пък мн ме ебе на колко си?!?! знам че си вчерашна пикла т'ва ми стигаПървоначално написано от xKiFlA
![]()
![]()
![]()
![]()
и не ми пука кво учиш!!!
![]()
![]()
чувствам се "измамен"
![]()
![]()
![]()
Твоите коментари предизвикват "душевен оргазъм" нали сме "под нивото" ти
![]()
![]()
![]()
и Селянин ще викаш на баба си
Ми и аз съм на мнение, че ти си много по-голяма селянка от момичетата, които са от село .. пхаха, и като си израстнала в град гордееш ли се?? Нещо постигнала ли си в живота си, нещо направили ли са ти *селяните*, че да говориш така? Ба*ти хората с извинение .. и от кифлите си по-долу като ти чета глупостите .. ;]
Да съм казала, че отказвам се?!
Мухахахахахаахха, щом някой не е от София и е селянин така ли? Че то 80% от населението на София са долни селяни, дето са изпълзяли от селата и си мислят, че като са отишли в София вече не са селяни. Манталитета им е останал един и същ.
ОМГ .. по тази логика и аз трябва да съм селянка, защото живея в малък град .. ае бегай от тука ..![]()
К'во сте се заразделяли на селяни и граждани всички сме еднакви ..Само IQ-то е различно ..
![]()
![]()
*сън*
Tи си от Плевен.Първоначално написано от xKiFlA
оставям те сама да се досетиш колко си тъпа.
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Spikeey, не прави напразни опити. Сама няма да се досети ЕВЪР.
xKiFlA ... Благодаря ти че ме разбра..Един единствен човек в сайта който да ме разбира..
И все пак да дообясня.. Не съм против селяните..не че с тях не ми е приятно..просто мислят доста детско и движенията им са доста детски..
Иначе нямам НИЩО против селяните..просто не съм успяла да се изкажа![]()
0bичам те..* [h]
Детско? Имаш предвид нормално? Бе вие сте деца бе, поведението ТРЯБВА да ви е "детинско".
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Не се обяснявай! Не стига, че си по-голяма селянка от тях и се буташ при кифляците (като дори там те отхвърлят), а сега почваш и с приказки, че си нямаш нищо против "селяните".
Нарича се лицемерие. Хората са се държали добре с теб и толкова великодушно са ти изтраяли неприятната особа, а ти сега искаш да ги зарежеш за "готините". Най-малкото малко благодарност можеше да проявиш.
Движенията им са детски ахахахахахах .. това, че ти познаваш двама човека от село и се държат детски според теб, каквото и да значи това, ПЪРВО, не значи, че всички хора, които живеят на село са такива, ВТОРО, ти за много голяма ли се имаш? Апф .. детското мислене сигурно означава, че не искат да пушат? Мнооого лоша работа, много.Първоначално написано от nillz
Да съм казала, че отказвам се?!