.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: .....

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    и кво пратила си ми две песни пък и тогава не бях аз
    Аз така и не разбрах ква ти беше целта да ми пишеш(май беше че харесваш химия,аа да то се вижда от подписа и аватара дето ти ги пратих)
    пък и не ме интересува не те познавам!
    Всъщност тогава беше ти...сега не си ти.
    А целта беше измама не само ти ме излъга
    Така или иначе щях да го призная ама нямаеше да е по тоя начин като сега.
    Беше ми да си взема изпитите ,и сега съм приета и ще уча там където искам...и то химия!
    Няма нужда да ти казвам че и за годините те излъгах. мн ясно че не съм на 13

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Селяни, граждани няма разлика дали си от село или от град. Колкото имаш в главата такъв си, а ти явно си селянка.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    и кво пратила си ми две песни пък и тогава не бях аз
    Аз така и не разбрах ква ти беше целта да ми пишеш(май беше че харесваш химия,аа да то се вижда от подписа и аватара дето ти ги пратих)
    пък и не ме интересува не те познавам!
    Всъщност тогава беше ти...сега не си ти.
    А целта беше измама не само ти ме излъга
    Така или иначе щях да го призная ама нямаеше да е по тоя начин като сега.
    Беше ми да си взема изпитите ,и сега съм приета и ще уча там където искам...и то химия!
    Няма нужда да ти казвам че и за годините те излъгах. мн ясно че не съм на 13
    Мен пък мн ме ебе на колко си?!?! знам че си вчерашна пикла т'ва ми стига и не ми пука кво учиш!!! чувствам се "измамен" Твоите коментари предизвикват "душевен оргазъм" нали сме "под нивото" ти и Селянин ще викаш на баба си

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Ми и аз съм на мнение, че ти си много по-голяма селянка от момичетата, които са от село .. пхаха, и като си израстнала в град гордееш ли се?? Нещо постигнала ли си в живота си, нещо направили ли са ти *селяните*, че да говориш така? Ба*ти хората с извинение .. и от кифлите си по-долу като ти чета глупостите .. ;]
    Да съм казала, че отказвам се?!

Супер фен
    Мухахахахахаахха, щом някой не е от София и е селянин така ли? Че то 80% от населението на София са долни селяни, дето са изпълзяли от селата и си мислят, че като са отишли в София вече не са селяни. Манталитета им е останал един и същ.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    ОМГ .. по тази логика и аз трябва да съм селянка, защото живея в малък град .. ае бегай от тука ..
    К'во сте се заразделяли на селяни и граждани всички сме еднакви .. Само IQ-то е различно ..
    *сън*

Град
    Destiny Islands
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    шшт селяните да МЪЛЧАТ!
    .най вече тоя над мене вчера отишъл в София и вече е голяма работа а кое ти беше забутаното и загубено селце дето нямаше търпение да напуснеш че забрайх? ужас
    Tи си от Плевен.
    оставям те сама да се досетиш колко си тъпа.
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Spikeey, не прави напразни опити. Сама няма да се досети ЕВЪР.

xKiFlA ... Благодаря ти че ме разбра..Един единствен човек в сайта който да ме разбира..

И все пак да дообясня.. Не съм против селяните..не че с тях не ми е приятно..просто мислят доста детско и движенията им са доста детски..

Иначе нямам НИЩО против селяните..просто не съм успяла да се изкажа
    0bичам те..* [h]

Град
    Destiny Islands
    Детско? Имаш предвид нормално? Бе вие сте деца бе, поведението ТРЯБВА да ви е "детинско".
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не се обяснявай! Не стига, че си по-голяма селянка от тях и се буташ при кифляците (като дори там те отхвърлят), а сега почваш и с приказки, че си нямаш нищо против "селяните".

Нарича се лицемерие. Хората са се държали добре с теб и толкова великодушно са ти изтраяли неприятната особа, а ти сега искаш да ги зарежеш за "готините". Най-малкото малко благодарност можеше да проявиш.

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Цитирай Първоначално написано от nillz
    xKiFlA ... Благодаря ти че ме разбра..Един единствен човек в сайта който да ме разбира..

И все пак да дообясня.. Не съм против селяните..не че с тях не ми е приятно..просто мислят доста детско и движенията им са доста детски..

Иначе нямам НИЩО против селяните..просто не съм успяла да се изкажа
    Движенията им са детски ахахахахахах .. това, че ти познаваш двама човека от село и се държат детски според теб, каквото и да значи това, ПЪРВО, не значи, че всички хора, които живеят на село са такива, ВТОРО, ти за много голяма ли се имаш? Апф .. детското мислене сигурно означава, че не искат да пушат? Мнооого лоша работа, много.
    Да съм казала, че отказвам се?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си