.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    божеее ше си остана дефствен за винаги

Град
    Сливен
    Нямам думи... !!!

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от DrHouse
    божеее ше си остана деВствен за винаги
    .. няма, живота преебава всички. И теб ще мине, споко.

Аз на 12 играех на улицата на криеница и разни подобни игри.. и си сядах на задника за да уча.. накъде отива света .. и аз тва се питам
    *сън*

Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от DrHouse
    божеее ше си остана деВствен за винаги
    .. няма, живота преебава всички. И теб ще мине, споко.

Аз на 12 играех на улицата на криеница и разни подобни игри.. и си сядах на задника, за да уча.. накъде отива света .. и аз тва се питам
    Той вече е отишъл. Мина времето, когато питахме накъде отива

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Просто като гледам как децата след 96 година (т.е. 97,98,99) "растат" бързо и още в пети клас се натискат по коридорите - направо ме е жал за България..
    Но както и да е..
    КАкво да направиш ли ?
    Сядаш и си учиш уроците..Рано ти е за гаджета..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от rtpghhfcz
    Той вече е отишъл. Мина времето, когато питахме накъде отива
    Благодаря за поправката..
    И да, прав/а си, отдавна мина това време, но аз още се питам и ще продължавам да го правя. НЕ мога да разбера, защо питат за 'гаджета', като още не знаят, за какво да ползват мозъка си.. А да не говорим, за останалото.. ;х
    *сън*

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Просто като гледам как децата след 96 година (т.е. 97,98,99) "растат" бързо и още в пети клас се натискат по коридорите - направо ме е жал за България..
    Но както и да е..
    КАкво да направиш ли ?
    Сядаш и си учиш уроците..Рано ти е за гаджета..
    Те не са виновни децата, виновни са родителите и тяхната безотговорност и некомпетентност в отглеждането на деца. Ще си направя аз дете и в същото време няма да знам как да го възпитам, в такъв случай няма да си правя дете, мамка му.

На 12 години не ти трябва "гадже". Уверявам те.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Как да не и трябва?? Нали и тя трябва да има да се фука с него... Те вече не знаят какво е чувства какво е гадже. Дреме им кой ще е поредния. Ами авторката да действа както знае... Може пък да стане нещо и всички да са щастливи (че няма да има повече такива теми...) "Недей да мислиш за училище, само за момчета.. От личен опит""

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Е кви са тия мъже (с набор '97+), които не искат да вземат зряла дванадесетгодишна жена, която отговаря на описанието:

.•|!KyчКъ ЛуДА и рАзЛиЧнА, Сяк'Фа нО Не и рОмЪнТиЧна ..
    Ей Т`фА Съм Ас и Не мИ ПуКъ За ВаСс..!|• ?
    ???

"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ImSoInLove
    Малка пикла на 12 за любов мисли
    Ееее що бе на 12 и аз си имах гаджета..ама не беше любов
    Относно темата...опитай се да го заговориш, опознай го и ако мислиш, че те харесва..стреляй. Пфф да ти имам проблемите

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Наш кво, ще си хванеш гадже, ще ти разбие представите за любовта, ще станеш същия задник като него и съответно курва. Така че не си давай зор сега. Намери си някой с който да се държите за ръчичка, прай го на луд да ти купува чипсове, хрускайте ги заедно.... Но не си хващай гадже.
    от мен да го знайш не ти тряа таквоз нещо
    (#) ...thats a cookie...

Град
    Valley of the Sun
    Детенце, "Сънчо" свърши отдавнааааааааааааааааааа ааа
    Истинският непукист е този, на който не му пука дали му пука или не!

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Я стига, все едно и вие в 5ти клас не сте ''си харесвали'' някого..
    В 5-ти клас ми беше първото гадже като се замисля. То бяха смс-и, биене на стрелички. Тръпка си ми бяха тези неща тогава. С времето разбрах какво наистина означава 'връзка' , но всеки започва от някъде, а началото си е доста забавно бих казала. Някой ден авторката ще си спомня какви ги е мислила някога и ще се усмихва дебилно сама на себе си. Относно ученето.. занимавала съм се с момчета, но успеха до 7ми клас винаги ми е бил 6.00, така че няма връзка. Може да има баланс м/у двете.
    Тъй че консервички, марш вие да спите!

Град
    blagoevgrad
    хахаха има време иначе аз на 12 години вече не им знаех бройката.. ии бех ебала 3 пати..аз говора не те мене аз тех.. пояснявам.. ;дд има време за всичко... оо и стига с тея уроци че кой учи ся.. ;дд смешни сте.. ;ддд
    lesbo0 wordss.. ;ppp

Град
    Staea Zagora
    Аз съм на 12 ,но хич не ми личи.Изглеждам на 13-14.Като бях на 11 момчетата се лепяха ,ама като порасна осъзнах ,че хич не ми трябват на тези години. Сега на 12 си живея ацки яко без момчета,отказвам им. Така че изобщо не ти е времето за момчета.Хубаво е да си изживееш детството пълноцено и да учиш много.
    [kissing]

Цитирай Първоначално написано от EndFBeT
    Аз съм на 12 ,но хич не ми личи.Изглеждам на 13-14.Като бях на 11 момчетата се лепяха ,ама като порасна осъзнах ,че хич не ми трябват на тези години. Сега на 12 си живея ацки яко без момчета,отказвам им. Така че изобщо не ти е времето за момчета.Хубаво е да си изживееш детството пълноцено и да учиш много.
    Като бях на 11 момчетата се лепяха ,ама като пораснах осъзнах,...Аз съм на 12,...

Град
    P.Trambesh
    Душко, само като ти видях подписа разбрах ,че не си дорасла още.Аз скоро правя 18 и съм нямал гадже, не се чувствам назад.
    Магистрална минцуфайка спира варненска чайка,
    лафчета свежарски бута за една десятка, майка…

Нямаш гадже... А Фейсбук? :P

Град
    Кърджали
    "Учи си уроците" изобщо не е решение на проблема.// Нормално е хората да се харесват.. но при теб не изглежда да е така (а и малко трудно), а по-скоро всичко е повърхностно.. просто за да се "вписваш", защото може би всички твои приятелки вече са си хванали гадженца. Сигурна съм, че няма да разбереш сега... Но просто помисли над подписа си... наистина не е подходящ...... а ако искаш хората да те приемат така, твоя си работа.
    Хората правят живота толкова интересен... Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те измислили скуката....
    There is no need to complicate

Спокойно не се панирай имаш време, подкрепям мнението на другите да си учиш уроците, в момента по - добре да мислиш за тях ,а то с времето ще си хванеш гадже , знам го от личен опит .

Град
    Стара Загора
    Уф...въобще не мисля,че ми е мястото аз точно да пиша в тази тема,но просто не мога да се сдържа.

Когато аз бях на 12 години само момичета ми бяха в главата. Никога не съм търсил секс,всъщност,исках просто платонична "връзка",а не краткотрайна връзка с цел "Ей вижте ме колко съм готин,имам си гадже!". По-късно обаче разбрах,че от 12 годишно момиче не може да се очаква нещо повече от това. Освен това и те не бяха (поне аз не забелязвах,може и да са били) особено заинтересовани от моята скромна особа. На 13 пък се "влюбих" (поне аз така си мислех,всъщност това беше най-силната симпатия която съм изпитвал) в едно момиче,и всичко това отиде по-дяволите. Само че аз бях глупак и нямах никакъв подход,не можех да общувам с момичетата много. Отказах се прекалено лесно.

Та искам да кажа,че още ти е рано,просто не си готова,колкото и клиширано и изтъркано да звучи това в твоите уши. Като погледнах подписа ти изобщо се усъмних,че това което написах въобще ще го разбереш,но поне опитах. Обмисли добре подписа си,и след като разбереш колко глупаво изглежда,го смени и чак тогава помисли за гадже. Успех!
    Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.

на 12 години никое момче не мисли за момичета тогава само се чудят как да си строшат главите знам го от опит

Повече от фен Аватара на didenceeto
    .......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си