- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нямам гадже!!!
ТушееееееПървоначално написано от EndFBeT
![]()
![]()
по темата, авторката - кучка просто иска да си има гадженце за да не е единствената или поне ''тая без гадже'' сред свойте дружки ..
та .. момиче, изчакай ! Ако имаш мозък (което не е много сигурно) разбери, че сегашното ''гадже'' няма да е нищо друго от едно момче-приятелче, което да те заебе на втория, третия ден. Но ако все пак искаш това - давай. Аз поне свикнах да гледам момиченца в 5ти 6ти клас с маска на лицето, коса, тип палма и деколте до пъпаи които се натискат с 20 годишни загоряли мутрички
![]()
The best part of me is hidden..
И кво като нямаш гадже. Аз съм на 15 и нямам. Да съм се оплаквала в някви форуми?? Не. Стига си мислила само кой с колко е бил/а, ами си живей детството.
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
Пфф, гаджета.... Не ти трябват![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Още не ти е времето.
За какво ти е ,да се мляскате по градинките и да ходите на кино,сладкарничка?
Тцтц,ходи си напред назад с приятелките ,после мисли за това![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Хах, и кво кат си нямаш?! За кво ти е?За да се фукаш, че си имаш ли?
Аз като бях на тая възраст изобщо не мислих за тва, пък ти ше го правиш проблем... и кво ако станете гаджета, кво ше правите кат сте?!Ти кат дори не разбираш какво означава да имаш гадже... О.о ... малка си още... и обикновено казвам, че възрастта не е от значение, защото някои хора наистина разбират някои неща по-рано. Но кат ти гледам подписа не си от тях, тъй че отивай да учиш
![]()
познато чувство мила на 14 съм нямам гадже а и не ми трябва на 12 не мислех за тва ама ето че дойде и моя ред и аз мислех че едно момче ме харесва а то се оказа пълен идиот (дълга история) на кратко не се занимавай с момчета !!![]()
![]()
Че що пък да има ?! Аз на 12 си играх с Барби.Живота е пред нея,има си достатъчно време за тия неща,даже ще и омръзнат.Нито се правя на много голяма,нито нищо.Но нали се сещаш че нейната представа за гадже е много по-различна от реалната ? Гадже не е само да си държите ръцете и да се гушкате.Трябва да имат теми на разговор най-малкото което е а 12 годишни според теб за кво толкова ще има да си говорят ? На нейния етап ученето е най-важно.И въобще до 18 години тва е най-важното заради образование,професия и т.н.,след тва започва истинския живот.Първоначално написано от tarlyo
^ На 12 се гледа ученето. Един ден като станеш на толкова ще го разбереш.Първоначално написано от tarlyo
ПТ: Ти си виж подписа само ... Алеле майко, какво стана с хората бе !? Садяй да учиш и недей да се излагаш така да пишеш по форумите, че хората ще те подиграват.
Айде мацка, бягай да спиш.
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Оф много мразя ей така като нападате без причина...Верно е,че е малка още,но като се замислите всички горе-долу тогава сме се влюбвали за първи път..
Еми заговори го нещо и виж как ще потръгнат нещата![]()
Има огромна разлика между пубертетско харесване и влюбване.Първоначално написано от Greennight