.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Цитирай Първоначално написано от EndFBeT
    Аз съм на 12 ,но хич не ми личи.Изглеждам на 13-14.Като бях на 11 момчетата се лепяха ,ама като порасна осъзнах ,че хич не ми трябват на тези години. Сега на 12 си живея ацки яко без момчета,отказвам им. Така че изобщо не ти е времето за момчета.Хубаво е да си изживееш детството пълноцено и да учиш много.
    Тушееееее

по темата, авторката - кучка просто иска да си има гадженце за да не е единствената или поне ''тая без гадже'' сред свойте дружки ..
    та .. момиче, изчакай ! Ако имаш мозък (което не е много сигурно) разбери, че сегашното ''гадже'' няма да е нищо друго от едно момче-приятелче, което да те заебе на втория, третия ден. Но ако все пак искаш това - давай. Аз поне свикнах да гледам момиченца в 5ти 6ти клас с маска на лицето, коса, тип палма и деколте до пъпа и които се натискат с 20 годишни загоряли мутрички
    The best part of me is hidden..

И кво като нямаш гадже. Аз съм на 15 и нямам. Да съм се оплаквала в някви форуми?? Не. Стига си мислила само кой с колко е бил/а, ами си живей детството.
    "Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Пфф, гаджета.... Не ти трябват

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на teenems
    Още не ти е времето.
    За какво ти е ,да се мляскате по градинките и да ходите на кино,сладкарничка?
    Тцтц,ходи си напред назад с приятелките ,после мисли за това
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Хах, и кво кат си нямаш?! За кво ти е? За да се фукаш, че си имаш ли?
    Аз като бях на тая възраст изобщо не мислих за тва, пък ти ше го правиш проблем... и кво ако станете гаджета, кво ше правите кат сте?! Ти кат дори не разбираш какво означава да имаш гадже... О.о ... малка си още... и обикновено казвам, че възрастта не е от значение, защото някои хора наистина разбират някои неща по-рано. Но кат ти гледам подписа не си от тях, тъй че отивай да учиш

Фен Аватара на xXcvetityXx
    Град
    bon temps
    познато чувство мила на 14 съм нямам гадже а и не ми трябва на 12 не мислех за тва ама ето че дойде и моя ред и аз мислех че едно момче ме харесва а то се оказа пълен идиот (дълга история) на кратко не се занимавай с момчета !!

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от tarlyo
    Много сте зле, къде пише, че не може да има гадже на 12 ?! Тва че форума е пълен с комплексирани дебели грозници, дето по цял ден висят пред компютъра и се чудят защо не могат да си намерят гадже, не значи, че другите хора не могат да си имат половинка. Еее, ко се изреждате 100 човека да и казвате да сяда да учи, каквото си иска ще прави момичето, като може, защо да не си има гадже?
    Че що пък да има ?! Аз на 12 си играх с Барби.Живота е пред нея,има си достатъчно време за тия неща,даже ще и омръзнат.Нито се правя на много голяма,нито нищо.Но нали се сещаш че нейната представа за гадже е много по-различна от реалната ? Гадже не е само да си държите ръцете и да се гушкате.Трябва да имат теми на разговор най-малкото което е а 12 годишни според теб за кво толкова ще има да си говорят ? На нейния етап ученето е най-важно.И въобще до 18 години тва е най-важното заради образование,професия и т.н.,след тва започва истинския живот.

Цитирай Първоначално написано от tarlyo
    Много сте зле, къде пише, че не може да има гадже на 12 ?! Тва че форума е пълен с комплексирани дебели грозници, дето по цял ден висят пред компютъра и се чудят защо не могат да си намерят гадже, не значи, че другите хора не могат да си имат половинка. Еее, ко се изреждате 100 човека да и казвате да сяда да учи, каквото си иска ще прави момичето, като може, защо да не си има гадже?
    ^ На 12 се гледа ученето. Един ден като станеш на толкова ще го разбереш.

ПТ: Ти си виж подписа само ... Алеле майко, какво стана с хората бе !? Садяй да учиш и недей да се излагаш така да пишеш по форумите, че хората ще те подиграват.

Айде мацка, бягай да спиш.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Град
    София
    Оф много мразя ей така като нападате без причина...Верно е,че е малка още,но като се замислите всички горе-долу тогава сме се влюбвали за първи път..
    Еми заговори го нещо и виж как ще потръгнат нещата

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Оф много мразя ей така като нападате без причина...Верно е,че е малка още,но като се замислите всички горе-долу тогава сме се влюбвали за първи път..
    Еми заговори го нещо и виж как ще потръгнат нещата
    Има огромна разлика между пубертетско харесване и влюбване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си