Предварително се извинявам за тъпия въпрос, но как могат по-бързо да ми пораснат космите по гърдите? В смисъл аз имам, но са малко, а искам повече и за кратко време.Ще съм благодарен за отговора.
![]()
Обръсни гиАма за кво са ти, повечето момичета не харесват космати ..
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Първоначално написано от StolenBliss
![]()
![]()
![]()
Мани тая работа.Няма начин и.. защо за бога искаш да ставаш по-космат? о.О Няма да изглеждаш по-геройски и по-як...Важното е това под космите,тоест тялото ти.Тренирай и поддържай форма.
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
бръсненето не влияе по никакъв начин на косъма
пък и тва не е хубаво
фейл
не се изказвай неподготвен,прасе
Няма ли все пак някакъв начин да ми пораснат малко по-бързо? С бръснене наистина не става.![]()
лъскай поч есто![]()
Аз не се будалкам, а питам съвсем сериозно. Има ли начин за по-бърз растеж на космите по гърдите и корема?![]()
![]()
F.A.I.L!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
те хората се чудят как да ги махнат ти още искаш - ми върви си присади или си пожелай от дядо Коледа нали скоро ще идва![]()
![]()
![]()
![]()
If you can live forever what do you live for?