- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години?
на колко години за пръв път сте имали гадже?Аз съм на 13 и досега не съм имал а да кажем не съм някъв задръстен.Разхождам се с приятели не пуша и пия само като си4ки около мен пият.Моми4етата се мотаят около мен и аз около тях,най-много се мотая с тази която харесвам,и двамата се разбираме добре се познаваме.И ако можете да ми дадете някъкви съвети как да тръгна с няква.
Не виждам за къде бързаш...
Смятам, че на тези години "Искаш ли да тръгнем/да си станем гаджета?" е добра реплика...
На тази възраст въобще не съм мислила за гадже!?? Не бързай, няма да ти избяга...
Това ме разби.Първоначално написано от topeto35
![]()
![]()
Не че нещо ама ти със всичкия ли си си?![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Имам чувството, че с всяка година нещата стават все по-зле и по-зле.
Какво ще си хванеш "гадженце", ще се държите за ръчичка, ще се мляскате по пейките и тоалетните 1-2-3 седмици, и? После какво?
Еха, вече знаеш туй-онуй за женското тяло. Целувал си се. Голям кеф! Голямо постижение!
А чувствата къде са?
Тия неща можеш да ги свършиш и на някой купон, без да си хващаш гадже.![]()
За къде си се разбързал?
Няма да свършат момичета.
Не знам, аз ли съм със стари разбирания или вие се държите като подплашени зайци на щанда за месо.
Има време до 2012.
![]()
the naughty look. <3
Не мога да разбера защо при днешните тийнейджъри "хващането" на гадже се е превърнало в някаква самоцел, едва ли не фикс-идея. За престиж ли ги искате тея гаджета? Това "гадже" някакъв нов аксесоар ли е?
Връзка се започва, когато има споделени чувства, а не просто защото "всички си имат - искам и аз".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
'няква'Първоначално написано от topeto35
![]()
Съветвам те да почакаш, тя сама ще те намери ..![]()
На 15 имах за пръв път.. и връзката продължи 1 година, прави си изводите.Много по-добре отколкото да съм на 13 и да "ходя" с някой за 2 дена.
Няма за къде да бързаш.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Защото още си малък,като пораснеш ще разбереш!![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
авторчетоо.. ти си много тъпо човече.. за кфо ти е гадже кат ти незнаеш дали ти се пикай или те сърби патенцето ..
само за целувки мелувки ли .. пфф![]()
Започни да пушиш и пий повече.
Никога не съм имал![]()
на 13 .
бяхме месец заедно .
съжалявам,за тази моя постъпка..
има време,споко,не бързай![]()
Нали харесваш някакво момиче ?Първоначално написано от topeto35
Опитай се да тръгнеш с някоя ,която харесваш ,а не само ,за да
се фукаш ,че имаш гадже.![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Поздравявам те!Първоначално написано от mrazqkindergarten
по темата: не бързай за никъде..понеже ако тръгнеш с някоя.. 2 седмици ви давам ще се скарате и ще си биеш главата,изживей си детството.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Първото ми гадже бе,когато бях на 14,но това не беше кой знае какво.Иначе първата ми сериозна връзка беше,когато бях на 17.
Моето 1во гадже беше на 13 - на тази възраст и аз много исках много да си имам гадже, ама нещо не останах доволна...
И си изясни 1во кое момиче искаш - тази, която харесваш или просто "няква"? Преди да встъпиш във връзка не е зле да се помисли какво искаш от момичето, какво можеш да й дадеш, какви очакваш да са отношенията ви, а не просто да ходите заради самото ходене, колкото да имаш гадже.
Ако го правиш само заради познатите и приятелите ти (да не те мислят за еди-какъв-си), по-добре не встъпвай във връзка. Трябва да си готов според мен.. поне малко емоционално узрял.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първото ми гадже беше когато бях на 10 ..![]()
![]()
Беше лапешка любов, но аз го харесвах... След 8 месеца всичко приключи, аз съм на 13, но още си държа на него...
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Благодаря.Първоначално написано от neeDaBosS
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
това не е края на света, споко човече има си време за всичко![]()
На 17(почти 1ми беше 1та връзка с момиче и продължи 2 месеца.Не можа да ме изтърпи
![]()
Same shit,different day .
Моето пък беше в детската градина. Не помня дали въобще го харесвах и какво стана с него (с нас)![]()
![]()
Не бързай! Ще дойде време в което ще осъзнаеш, че не е толкова страшно да си сам. Гаджетата на тази възраст създават само проблеми. Изчакай още някоя и друга година![]()
И спря да се върти за миг земята..
Ми бях на 15, не съм бързала. Иначе не знам колко продължи/продължава, вече повече от 2 години се чудим кво да правимНякакво такова несигурно е цялото положение.