- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля за съвет
Самобръсначка, после пръскаш малко дезодорант и готово.
Ти момиче ли си?
Препоръчвам ти кола маска.
След процедурата слагаш успокояващ лосион или крем. След кола маска е хубаво да се намажеш с нещо мазничко - всичко с лайка върши работа.
radeberger ама че съвет. Това е най-сигурният начин да си раздразниш кожата!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
С кола маска предполагам, че ще я/го боли много.Първоначално написано от jghgh
ООО КОЛКО СИ ПРОСТ...Първоначално написано от radeberger
ЖЕЛЯЗНА ЛОГИКА
Използвай кола маска. Само 1 път се бях обръснал и като видях к'во е..направо се отказах. Само кола маска![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Боли, не боли, поне седмица после няма да му растат, а с бръсначка космите растат през 2 дена...Първоначално написано от radeberger
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Бичке майна.
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Искам това да го направиш ти.Ама си обръсни оная работа и си пръсни дезодорант.Не най-добре автършейв.Първоначално написано от radeberger
![]()
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
Самобръсначка ... и след това намажи с крем за тяло![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Вземай там имаше едни кремове, мажеш и след 5минути обираш с една шпатула и си готова. Само че след това, докато не се измиеш много хубаво или не се изкъпеш, ще миришеш на г*з, щото тия кремове не са се постарали да ги ароматизират много.
Иначе, самобрасначка поВер![]()
И моята кожа е много нежна и се разранява от бръсненето.От него ме боли повече от колкото от кола маската, защото трябва да се прави през ден или всеки ден, боцка и е доста неприятно.Аз си правя кола маска боли малко, но се свиква пък и не трябва да се дереш всеки ден, а през две -три седмици и кожата си остава мека и нежна, а не набола и изподрана .
резачка![]()
Винаги бъди малко по-добър отколкото е необходимо!
Това го правя аз и да ти кажа проблеми никви. Къде що има косми за махане често самобръсначка, малко вода и готово.Първоначално написано от rali4ka1
Въпрос на кожа и пол най-вече. Макар тука някои "момчета" нежни да се изказаха, че ползвали кола маска.. или бъркам пола им?
Зависи от храсталака!
![]()
Пробвай със самобръсначка.1-вия път сърби ! Не си мисли ,че е нещо друго,Сложи и афтършейф
![]()
аз съм го правилПървоначално написано от rali4ka1
![]()
раличке я пробвай да си обръснеш пичката на контра и да си сложиш афтершейв![]()
П.С. относно темата кола маска и след това някакъв гел със лайка както са споменали по горе тествал съм го върши работа![]()
Без подпис без дата
напрао ти го слагам в устата...