- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся си гадже
Може да не е тук точното място но аз ще си пробвам късмета .. колкото и да ме ,,обиждате,, все ще се намери някой след като обясня някои работи на мен ми е все едно.
Аз съм на 16 год. от Русе 2 год повтарям 8 клас защото ходих с хора който ми обърнаха живота с краката на горе, както и да е проблема ми е че съм супер срамежлив.Висок съм 1,80 и съм 65 кг ( казвам кг ) ,,защо !?'' защото има момичета който се интересуват от кг.Не съм красив .. поне според мен .. но все ставамтърся си някое момиче от 14 до 16 която да е сериозно и да знам че наистина ще ме обича, а не да ходи да се напива,напушва всеки божи ден като за спорт. Срамежливо момче съм но с времето и това ще отмине ..
![]()
Хубаво е че си срамежлив. и аз съм такава
Но не се интересувам вече от момчета одавна ..
Обаче преди търсех точно тва което описваш.. нищо ще намериш някоя но няма да е в форум съм сигурна. чао и успех :P
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
ХАХХАХПървоначално написано от vasilev94
И такива имало
Пич..нищо лично , случва се да намериш любов във форума , но изобщо не по този..начин.По добре първоначално търси просто .. приятни за комуникация хора.
ТОВА НЕ Е САЙТ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Има импулс, аха, флиртче , сладур - колкото щеш . Беж там .Първоначално написано от FuckedUp
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Моля?! И двамата са свестни хора (Валдес го познавам, Тузаро - не, но ако си чел негови постове, ще знаеш, че е свестен), далеч от 16-те. И двамата пуснаха темите по-скоро на майтап.Първоначално написано от flyingmonkey
Авторът пък е отчаян пубер, повтарящ 8 клас.
Авторе, стегни се. СРАМОТА е да повтаряш 8 клас. При това две години. И преди някой да ме нападне с думите "Случва се!", да кажа: НЕ, не се случва. Случва се на най-големите идиоти! Това, че някой ти е обърнал живота с краката нагоре, в което се съмнявам, не е оправдание да си преебеш образованието, още повече в такъв мизерен етап като 8 клас.
Стягай се, стани човек и тогава си търси половинка. Защото в момента самият ти не представляваш дори половинка от нещо цяло.
СбъркАл си мястото.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!