.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

как да си направим прическа

искам да си направя някаква прическа която да не отнема много време и да не е много трудна. Косата ми е малко под раменете но е на пластове.Ако може прическата да не е за накъдряне!
    Мерси предвьрително!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    - Само да ти кажа, че се пише предвАрително!

Ами можеш да си хванеш един от горните пластове и да го вържеш на опашка. Това на мен ми харесва стига разбира се да ти отива! Можеш да си вържеш цялата коса на опашка и да си оставиш най-горният пласт да виси (тоест да не е вързан) и го изправи с пресата (ще се получи добре). Също можеш и да си сложиш диадема и да си топираш малко косата и да я напръскаш с лак, за да седи по-дълго време. За друго не се сещам, което да е лесно и да не отнема много време!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    С фиби можеш да си хванеш на 2 кичура предната част на косата и да я прикрепиш на зад,за да ти отваря лицето.Много е женствено.
    Можеш и да си вържеш косата на топка и да извадиш разни кичури като фиксираш с лак да не шават много
    Вземи една щипка и си хвани косата на кок,като краищата ти да са нагоре,така че да си ги подредиш както искаш.
    Не знам дали ме разбра,но това се сещам.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    http://www.youtube.com/watch?v=rrlDSajseYg примерно.Виж и другите.Нещо подобно
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си