- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ето при мен как действаха Хининовата вода и Бадемовото масло
Емии..исках да пусна едни снимки да покажа, че има ефект но не става защото съм Новакдо 2-3 дена ще пусна снимката..пък ако ми кажете след колко време ще мога да поствам сайтове ще е перфектно..
Съжалявам ако темата е безсмислена..![]()
![]()
0bичам те..* [h]
Просто постави линковете без да ги слагаш в img/url таг.
prikachi . com/images.php?images/464/2664464L.jpg
Мерси![]()
0bичам те..* [h]
ехеееееее това за колко време е ???
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
за 8 месеца..
0bичам те..* [h]
И демек положително ти е подействало ? Исках да вида снимки, то пъ неманачаткай ся няколко мнения набързо и пускай по-бързоо :Д
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Първоначално написано от StolenBliss
Начатках доста мнения ама регистрацията ми е от днеска..и сигурно съм направила 5 теми![]()
![]()
Пак ще опитам ..
И пак не стана..![]()
Иначе пуснах с няколко разстояния един линк => prikachi. com/images.php?images/464/2664464L.jpg
0bичам те..* [h]
Лелееееееее![]()
Суперррррр !!
Ама Бадемовото масло и Хининовата вода в няква маска ли се прави или? Ако може с подробности или там как се приготвя.Боже никога не съм си мислела, че ще има такъв ефект![]()
Хора много , Човеци малко !
Да.
И при мене от Бадемовото масло има голям ефект, но се иска постояннство.
Аз се мажа от 2 години някъде, с почивки разбира се и косата ми расте доволно.![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
това даже не е ли малко за 8 месеца ?
косата принципно бързо ли ти расте или ?
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Спред мен е нормално да е пораснала толкова за 8 месеца без хининова вода и бадемово масло...
Е ма мойта толкова порасна за 3 месеца и да ти кажа съм си слагала само 3-4 пъти хининена вода и то нередовно, ама тя мойта си ми расте бързодоста
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Извинете, ама само аз ли не виждам кой знае кво? Това дори е малко за 8 месеца.
И аз не мисля, че е прекалено много или че тези две неща могат да накарат която и да е коса да расте по-бързо.
Между другото късата прическа ти е много яко направена и ти отива пъти повече!
Само на мен ли не ми се отваря снимката?!Ще помоля някой който я е отворил да ми даде неговия линк за да я видя.
Титинка,ето линка http://www.prikachi.com/images.php?i...4/2664464L.jpg
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Първоначално написано от rebeccaa
Еми.. За бадемовото масло => Първо си мокриш косата след което слагаш на корените бадемово масло и търкаш с леки движения..После аз си връзвам косата с шалче или някое друго парче плат нещо...Аз стоя така 1-2 часа ти можеш да седиш и повече..след което влизаш да се къпиш![]()
За някои е нормално да е пораснала толкова, но моята коса не расте толкова бързо..а така когато я подхранвам расте по 2-3 до 4 см. на месец![]()
Надявам се да съм била полезна![]()
![]()
0bичам те..* [h]
Мерси.Първоначално написано от neeDaBosS
Оо наистина има голям резултат.![]()
Моята расте повече за по-малко време и то без да я мажа с нищоПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
п.с. И на мен с къса коса ми харесваш повече..
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Еми..аз не мога да се възприема с къса коса![]()
Преди имах доста дълга коса..
Снимка с дълга коса => prikachi. com/images.php?images/786/2665786r.jpg .. Не ми гледайте лицето само, че съм супер смешна![]()
0bичам те..* [h]
Аз пък слагам в тривитаминола бадемово масло и се мажа с тях.А всеки който видя с много пораснала коса и като питам как така е пораснала толкова много,и момичетата ми казват,че не се подстригват,в годината 2 пъти само,и така им расте с 10-12см за 5-6 месецаАма на мен ми се струва малко гадно да не се подстригвам половин година,ще заприличам на чучуло в главата,щото мойта е такава,че като порасне за 2 месеца и трябва да ида на фризьор,за да ми се оформи,като ми махне връхчетата,пък камоли ако я оставя 6месеца без подстригване,ще трябва всяка седмица да я изправям,за да се заглажда и да не си личи,че не съм я подстригвала.
Вие как мислите,по въпроса за подстригването на 6 месеца?!
Първоначално написано от titinkaa
Емии..да ти кажа и аз така правя вече..от последното ми подстригване..преди 2 месеца се подстригах и преди няколко седмици отидох на фризьор уж за да ми направи прав бретон тя ми изправи малко чертата![]()
Та може и ти по тоя начин..отиваш на фризьор през 2 месеца и да и кажеш само да ти изравни косата..и си готова..и + това косата ми живна след като ми я изравни![]()
![]()
0bичам те..* [h]
ДА! Даже доста малко й е порастнала и то за 8 месеца.. имам позната,която за половин година от къса и стана до под кръста,от тривитаминол обаче! Хининовата вода омазнява косата.Първоначално написано от PinkPan7her
• Обичай,за да те обичат! •
Първоначално написано от xSANYAx
Много се чудя дали да си купя и аз тривитаминол..Доста цитати съм чела за това ЧУДО (така да го нарека) ... Веднъж попитах за това нещо фризьорката си и ми каза, че може наистина да действа..И ми каза да отида в една ветеринарна аптека в квартала и там щели да ми обяснят най любезно как ставал номера..но така или иначе не отидох![]()
Ще драсна специално ако отида и си купя и ще цитирам точно какво ми е казала ветеринарката![]()
0bичам те..* [h]