Такам... наскоро разбрах, че няколко момичета от моя клас и от съседния пушат.Като се каже, че сме 6ти клас!! Ами исках само да го споделя и да си изкажете мнението по въпроса
И трябваше да сме изненадани,защото..........?
От моя комплекс има лапета 6ти клас,които се друсат,ама не съм направил тема,нали??
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Защо не се учудих? В днешно време в такъв свят живеем, че нищо вече не ме изненадва. Един съученик пуши още от 1 клас. Дори и в 6 клас да се друса, т'ва мене хич няма да ме изненада. Тази тема трябваше да ме изненада ли??![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Бе те 6 клас трева пушат а ти за цигари се оплакваш няма значение, че му мина модата да се правиш на гъзар като пушиш ...
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
и мен кво ма ебе че някакви пикли пушат за да се правят на гъзарки ?
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Нищо чудно.В нашия клас имаше няколко човека,които пушиха,като бяхме 4ти клас,тъй че на нищо не трябва да се учудва човек вече... Гледай себе си-внимавай ти да не пропушиш.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
да - това е странно за някои... да - това се случва все по-често... факт - мнозина не се учудват и не ги е*е много много... ама и нищо не правят... стой и ги гледай как си ебават дробовете.. ти не пропушвай - и без цигари си е сгодно - повярвай миПървоначално написано от krasenm
![]()
Като им се пуши ще пушат. всеки може да прай квото си иска :P
сега аз като съм на 14 някъв си непознат ще ми каже да не пуша ли..![]()
най мн да му я забия цигарата в лицето![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
6 клас - разцъфтяваща възраст - време за пушене,ебане и алкохол - българска демокрация
Еми огледай се сигурен съм че поне 10% от хората са лапали фас
Първоначално написано от xKiFlA
хахаххаха, повярвах ти, да знаеш... ше забиваш ти.. ше се забиеш у някой ъгъл и ше ревеш![]()
не се учудвам от боклуци като вас всичко може да очаквамПървоначално написано от Tempest
![]()
за последен път казвам всички сте ПОД мене вие сте нищо абсолютно боклуци за мен :P
и не отговаряй щото
напускам темата
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Първоначално написано от xKiFlA
Голямо самочувствие...самолюбие.... оне да беше с покритие,а то Кифла![]()
![]()
![]()
IQ(xKiFlA) = 3.14
аа да боклуци сме щот сме момчета,ако бяхме момичета щеше да е друго![]()
![]()
![]()
е т'ва е то да си кифла,лесбийка,химичка
![]()
![]()
![]()
![]()
за последното не съм мн сигурен
![]()
![]()
![]()
^^ xaxax![]()
Така си е,chemist9009.
![]()
![]()
![]()
Всички сме под тебе... пахаххаххаа![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ами аз съм виждала деца от 1-ви клас да пушат,ти се притесняваш за 6-ти.![]()
![]()
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Jesus ..
Един път сме на кафе с приятели и влизат лапетии от детската градина с по цигара в ръка.. Гледахме ей така -
Тези деца са бахти пропадналите ..![]()
*сън*
Keфи ме как Кифлата винаги казва, че напуска темата и след 1 ден се връща и пише.![]()
Да се тровят.. техен проблем.
Голяма газария е да пушиш от малък..![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Първоначално написано от Spikeey
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а спрете да се исварляте 6клас друсат аман от такива кат тебе момичето просто споделяПървоначално написано от DieselBlood
![]()
Споделя неща които са били необичайни преди 10 години.Първоначално написано от daks
Наистина вече и мен няма какво да ме учуди. Пушене, друсане, алкохолизиране, е*ане... станаха неща съвсем нормални за подрастващите, за съжаление
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!