- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата луди ли са..
Здравейте! Искам да ви споделя нещо, от което направо се възмутих.. не знам как може. Днес присъствах на разговора на едни момчета от друга компания съвсем неволно.. та те обсъждаха какво мислят за девствените момичета и искат ли такава. Знаете ли.. казаха,че не искат такива момичета, а предпочитат някакви отракани,които на 3-4 ден да им пуснат.. след това единия каза "Еми защо ми е такава в днешно време и без това не се срещат,вместо да си губя времето в търсене ще си хвана някоя отракана мацка" ... и още куп такива неща,които не знам поне мен ме възмущават! Как е възможно.. до скоро четох една статия,че мъжете предпочитат девствено и чисто момиче пред е такива отракани.. че е рядкост-рядкост е, но май ще си остане в миналото.. Днешните "мъже" наистина не знаят какво означават такива важни неща ...
Idwa den i wsichko se wrushta!
винаги съм го казвала...90% са идиоти (или която и друга обидна дума да е...)
Aко съм от останалите 10, ще напусна темата без да се правя на идиотПървоначално написано от 130995
![]()
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Първоначално написано от Spikeey
![]()
![]()
еми такива сте си
![]()
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче
Мхм , смятам , че и аз сам от станалите 10 %.
Добре няма да се правя на идиотПървоначално написано от arizona
![]()
Аз искам Цепачеее![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от 130995
Това че 90% са такива, остават онези 10% на които се надявате нали така?Аз също съм момче, но няма да хвана да подкрепям глупаците от нашия пол а просто ще дам мнение по въпроса...
Та тези момчета търсят отракана която да им пусне на 3-4ти ден.. така само при факта че говорят за целта си а тя е именно секса... можеш да се сетиш що за хора са... Човек който търси първо секса в една връзка, то той ще стъпи в такава връзка именно заради удоволствието... което е тъпо, защото се губи смисъла на тази връзка... щом е само до секса да ходят на околовръстното или да бъдат с някоя "приятели с привилегий"
![]()
Това което си чела за мъжете че предпочитали недокоснати досега момичета е много правилно! Не, ние не искаме да сме първите... а единствените!Или поне тези 10% за които говорим и към които гордо искам да кажа че спадам
![]()
^_^
НЕ вси4ки са такива и мислят само за това!!!
Ем и аз съм от тези 10 % дето не търсят момичето само за ебане![]()
![]()
Момчетата НЕ струват за мен
не за нещо не ги харесвам![]()
тва което си чула е нормално мислене няма кво да ти прави впечатление да се ядосваш за глупости![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
защо по дяволите слагаш всички под общ знаменател?!Първоначално написано от xKiFlA
|Първоначално написано от xKiFlA
Ти май си лезби![]()
P.S
Описанието ти...![]()
^_^
Кифлата е фейк и лезби!Първоначално написано от ThunderStyle
![]()
![]()
и такава да съм ..квоПървоначално написано от ThunderStyle
всички сте боклуци а с такива Не пиша
чао
xKiFlA-
Смешковци, като почнете да се рекламирате направо си умирам от смях. Малко са момчетата, които биха се хванали с девствено момиче, освен ако нямат сериозни намерния.
Между мъже и мъже има разлика, ако ме разбираш!
Първоначално написано от vitorio94
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Ем зависи от момчето.Може да има като тези от тази компания, но има и момчета, които .. абе не са боклуциИ ъъъ ако търси някоя само за едното е**** то е много ясно, че ще си хване някоя отракана.
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
да бе и аз съм присъствала на такива разговори,абе цялата работа е че не им се занимава
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Наречи го мъж и не го обиждай повече.![]()
тва еПървоначално написано от frozendeath
![]()
xKiFlA-
Спецялно и за тези говеда, дето са толко тъпи, че и говорят такива глупости пред нея, да съгласен съмПървоначално написано от frozendeath
Тези от компанията,не са всички мъже.Така че не ги слагай под общ знаменател.Как може да кажете,че всички мъже са еди-какви си,при положение,че познавате 10?
Я xKiFlA пак решила да се прави на интересна и да отваря очите на жените и момичетата как момчетата и мъжете за нищо не стрували.![]()
Това вече твърде започна да се повтаря и стана малко безинтересно и малко жалко.![]()
А иначе да, не всички мъже са такива и да, има и такива, пък даже има и такива, които просто се правят на интересни пред приятелите си за да не ги помислят за балъци.![]()