.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

кой е най-якия начин по който сте се запознавали с някого??

вие сте ...

Град
    Варна, моретоо :)
    мммм имаше две женки седнали на пейката и отидох ей така се запознах и то едната се оказа, че отдавна си чатим из интернета и то тфа е хахаха не е мн интересно а
    хЪх...

Град
    Plovdiv майна
    Еми бях из центара на Пловдив и видях една групи4ка моми4ета на една пейка в парка !!!Отидох при тях запознахме се отидохме на разходка и накрая моми4ето което ми допадаше от групи4ката и исках скайп!!!

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    як начин нямам но аз както вървя бързо и в училище или някъде другаде например в стола в даскало както си вървя и като стигна до една тясна врата (а след нея се завива на дясно) и вървя бързо и един път се оказа едно момиче и то има малко място и се сблъскахме но някой път може направо да и се лепна за лицето ще стане яко и ако се запознаем :P
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    в Ялта, с бурканче попърс в ръце.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    В един пролетен ден,в един красив парк.

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Темата ме кефи
    Иначе при мен ПОЧТИ винаги е еднакво - дразня се с хората по жесток начин, а след това (е,не винаги се получава) се сприятеляваме.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    В ресторант на рожден ден на майка ми, а той празнуваше имен ден и се заговорихме ... И след това по фасебоок и скайп

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на Di
    след секс
    не се изказвай неподготвен,прасе

отивах при баба, която живее в един от по-отдалечените квартали на града, и се запознахме в автобуса :d
    Ситуацията беше забавна понеже и двете бяхме с дънки,еднакви бели кецки, бели тениски с логото на Ролинг стоунс и черни чанти за през рамо.
    Между нас имаше хора и по 1 време усещам някой ме бута, обръщам се и гледам мацката ми се хили насреща, след което изтърсва ` гледаи` и ми показва татуса си,който е на същото място където е и моя. И така от дума на дума `колко хубаво си се облякла` и `готино място за татус` ;d ..

Град
    Destiny Islands
    Седеше си на пейката с нейните приятелки, просто я заговорих и в последствие приятелките й се разкараха
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Хахаха, бяхме на селската дискотека, той ме буташе уж без да иска, извиняваше ми се, после пуснаха едно хоро и той се хвана за мен. И после танцувахме бавни танци и така Беше непринудено и просташко, но ще си го запомня определено ;д;д

Отиваме към тоалетната и тъкмо ще влизам и се отваря вратата и 5 момичета в хор:Може ли да се запознаееем? Бяхме 3ма, те 5....

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

В женската тоалетна на една дискотека. Попита ме каква работа имам там и каза че това било мъжката тоалетна . Скарахме се и когато се увери ,че същност той греши много се смяхме ... и така

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    на един концерт, после случайно дойде на мястото където работех
    6б3З10

най-интересното ми запознанство беше в 8 клас ново училище ии на 15 септ.. още си харесах едно момче 11 клас засичахме се по коридорите ... усмивки погледи ала бала ноо не се познавахме и след 1-2 месеца започнах да получавам смс-и от скрит номер незнаех кой е човекът отсреща но въпреки това си пишех смс-и с него и си говорехме редовно по телефона беше ми приятно ии стана така че един ден беше сряда аз имах 7 часа той е имал 8 часа ии излизам от уч.. ии си говорим по телефона като аз за 100-ен път го разпитвам кой е и някой отзад ми викна вики.. ии се обърнах и в този момент се сблъсках с едно момче ии двамата казахме едновременно извинявай и го чухме в слушалките на телефоните като го погледнах беше момчето което си бях харесала на 15 септ.. и започнахме и двамата да се смеем и той после ми каза че нарочно се е блъснал в мен ии да не разказвам нататък .... ии така се запознахме още се смеем на този момент ..винаги ще го помня, това е все още много специален за мен човек когото много обичам :P

Аз и приятел играем на текила шотове в дискотека, по едно време идва една мацка и ни обевява: Айде на бас, че мога да ви бия и двамата :Д:Д

Е, не успя, важен беше опита :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си